Nielsen: eigenaren Nokia Lumia 900 loeiend tevreden

Researchbureau Nielsen heeft onder eigenaren van een Nokia Lumia 900 de tevredenheid over het toestel gepeild. Maar liefst 96 procent is er zeer, of gewoon tevreden over. Echter: de peiling is uitgevoerd voordat bekend werd dat het vlaggenschip van Nokia geen Windows Phone 8 zal krijgen.

Nokia Lumia 900 black

Als de peiling nu zou worden gehouden, zou dat naar alle waarschijnlijkheid de indrukwekkende tevredenheidsscore nogal drukken.

Dat punt even daargelaten, brengt de peiling aan het licht dat 95 procent van de Lumia 900-eigenaren het toestel aan een ander zou adviseren. 83% laat weten dat zijn verwachtingen over de Nokiatelefoon zijn overtroffen, en 85% zou het toestel opnieuw kopen, als ze vandaag een nieuwe telefoon moesten hebben.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 810 Nokia Lumia 900-eigenaren tussen 27 april en 18 mei. Van al deze mensen merkt 91% op dat het toestel beter is dan welk ander toestel dan ook. 42% vindt het toestel zelfs superieur aan andere telefoons.

Tweederde van de Lumia 900-eigenaren kocht hun toestel in een winkel, en niet online, en bijna alle eigenaren vinden het toestel aantrekkelijk, snel en makkelijk in het gebruik.

Maar zoals gezegd, kan de score een stuk lager uitvallen nu de Lumia 900-eigenaren weten dat hun amper drie maanden jonge toestel geen update naar Windows Phone 8 zal ontvangen. Waardoor in de toekomst waarschijnlijk veel mooie apps en games hun neus voorbij zullen gaan.

Bron: Neowin

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters