Nielsen: eigenaren Nokia Lumia 900 loeiend tevreden

Researchbureau Nielsen heeft onder eigenaren van een Nokia Lumia 900 de tevredenheid over het toestel gepeild. Maar liefst 96 procent is er zeer, of gewoon tevreden over. Echter: de peiling is uitgevoerd voordat bekend werd dat het vlaggenschip van Nokia geen Windows Phone 8 zal krijgen.

Nokia Lumia 900 black

Als de peiling nu zou worden gehouden, zou dat naar alle waarschijnlijkheid de indrukwekkende tevredenheidsscore nogal drukken.

Dat punt even daargelaten, brengt de peiling aan het licht dat 95 procent van de Lumia 900-eigenaren het toestel aan een ander zou adviseren. 83% laat weten dat zijn verwachtingen over de Nokiatelefoon zijn overtroffen, en 85% zou het toestel opnieuw kopen, als ze vandaag een nieuwe telefoon moesten hebben.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 810 Nokia Lumia 900-eigenaren tussen 27 april en 18 mei. Van al deze mensen merkt 91% op dat het toestel beter is dan welk ander toestel dan ook. 42% vindt het toestel zelfs superieur aan andere telefoons.

Tweederde van de Lumia 900-eigenaren kocht hun toestel in een winkel, en niet online, en bijna alle eigenaren vinden het toestel aantrekkelijk, snel en makkelijk in het gebruik.

Maar zoals gezegd, kan de score een stuk lager uitvallen nu de Lumia 900-eigenaren weten dat hun amper drie maanden jonge toestel geen update naar Windows Phone 8 zal ontvangen. Waardoor in de toekomst waarschijnlijk veel mooie apps en games hun neus voorbij zullen gaan.

Bron: Neowin

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters