'Niet LG, maar Samsung ontwikkelt scherm Apple Watch 2'

De Apple Watch 2 zou op een aantal fronten verbeterd worden ten opzichte van het huidige horloge. Hij wordt dunner en lichter, maar houdt hetzelfde scherm. Al wisselt Apple misschien van schermleverancier.

Apple Watch 2 wordt dunner en lichter maar behoudt beeldscherm apple watch

Hierover schrijft DigitalDaily. Niet LG maar Samsung zou de displays leveren van de nieuwe Apple Watch. De onderdelen die Samsung voor het horloge zou leveren, zouden dunner zijn. Hierdoor moet de Apple Watch 2 dunner en lichter dan zijn voorganger worden.

Hoewel Apple van displayleverancier zou veranderen, blijft het schermtype voor het volgende horloge ‘gewoon’ hetzelfde: oled. Ook de Apple Watch 2 krijgt dus force touch en een vierkant scherm, zo lijkt het. De resolutie blijft 340×272 pixels voor de 38 millimeter-variant en 390×312 pixels voor de 42 millimeter-variant.

Het is nog onbekend wanneer Apple de Watch 2 aankondigt. De eerste Apple Watch is nog niet eens wereldwijd verkrijgbaar, dus het zal nog wel even duren. Meer informatie over de ontwikkeling van het nieuwe horloge ontbreekt nog, al is het niet uitgesloten dat de Apple Watch 2 een vernieuwd ontwerp krijgt. Horloges blijven immers modeproducten, dus het uiterlijk moet up to date blijven, zo lijkt de gedachte te zijn bij Apple.

Bron: Digitimes

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters