Niet verbruikte minuten en MB's drie maanden geldig bij Telfort

Telfort biedt vanaf vandaag nieuwe mobiele abonnementen aan. Hiermee blijven niet verbruikte belminuten en MB’s de twee maanden daarna nog bruikbaar. Ook de snelheid van Telforts 4G-internet is verhoogd.

Nieuwe abonnementen Telfort

Dit laat de provider weten op zijn website. Net als bij Simyo is de maximale snelheid van 4G van Telfort 150 megabit per seconde en de gemiddelde snelheid 20 megabit per seconde. Simyo verhoogde vorige week de snelheid van zijn 4G-internet. Zowel Telfort als Simyo gebruikt het netwerk van KPN.

De abonnementen van Telfort zijn dus ook op de schop gegaan. De belangrijkste vernieuwing is het feit dat belminuten en MB’s die je in de eerste maand niet heb verbruikt, nog in de tweede en derde maand te gebruiken zijn. Dit gaat dan nog niet ten koste van de bundels waarvoor je in de tweede en derde maand abonnementskosten betaalt.

Klanten van Telfort kunnen hun abonnement zelf samenstellen. Het aantal belminuten varieert van 150 tot en met 1000 en het aantal MB’s van 0 tot en met 2500MB. 4G-internet kost 5 euro per maand extra. Bel je bij Telfort langer dan tien minuten? Dan is het vervolg van het gesprek gratis.

“Daarnaast hoeven klanten niet meer te betalen voor sms’en. Dit past bij deze tijd”, vertelt Onno van der Poel, de directeur van Telfort. “75 procent van de klanten kiest voor Telfort vanwege de lage maandelijkse abonnementsprijs.”

Telfort stuurt zijn klanten een berichtje als 80 en 100 procent van hun internetbundel is verbruikt. Het versnellen van Telforts 4G-internet sluit aan op de behoefte van de consument voor snellere dataverbindingen. Er wordt namelijk veel meer gestreamd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters