Nieuw beeldmateriaal en prijzen van de Nexus One lekken uit

Zo langzaamaan beginnen de filmpjes van de Nexus One binnen te druppelen. In nieuwe video’s is duidelijk de interface te zien, die gebaseerd is op Android 2.1. Daarnaast is ook de prijs van de Nexus One gelekt via screenshots van de verkooppagina.

Nexus One boot logo

Hoewel er de laatste dagen al geregeld plaatjes opdoken van de Nexus One en er video’s van verschenen, tonen sommige video’s toch net weer wat nieuws. Zo is er in een nieuwe video goed te zien hoe de Android 2.1-interface eruit gaat zien. Op het homescreen van de telefoon met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem is goed te zien dat de achtergrond van bewegende beelden kan worden voorzien. Ook het unlockscherm is duidelijk te zien. Een andere video laat een soort van slideshow zien van de telefoon, maar toont tevens enkele plaatjes die geschoten zijn met de Nexus One. Ook is er een kort filmpje achteraan geplakt dat de Google Phone opgenomen heeft. De kwaliteit van zowel de plaatjes als de video lijkt goed in orde te zijn. Het blijft echter wachten op de eerste echte reviews. Degene die de eerste video schoot weet overigens te melden dat Google-medewerkers ontslagen zouden worden als ze foto’s of video’s vrijgeven van de Nexus One. De medewerkers van de zoekgigant kregen de telefoon mee om te testen.

Eerder konden we al melden dat de release van de telefoon op 5 januari staat. Dat bevestigen talloze bronnen, en tevens lijken T-Mobile en Google min of meer officiële bevestigingen te geven. Inmiddels is over de prijs van het toestel ook meer bekend geworden. Zo gaat het toestel los 530 dollar kosten wat omgerekend 370 euro zou zijn. Het toestel zal via Google verkocht worden via de url www.google.com/phone en kan ook met een T-Mobile-abonnement verkocht worden. Eerder konden we al melden dat een Nederlandse release er ook aan zit te komen.

Google Nexus One prijzen

 

Google Nexus One prijzen

 

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rod -

  Zo af en toe is de interface goed in beeld, en dat hebben we toch nog niet vaak gezien. Het meerwaarde van het tweede filmpje zit hem in de foto's die met het toestel geschoten zijn, en het filmpje wat er achteraan geplakt is.

 2. Hans -

  Mooi of niet mooi, dat is voor iedereen persoonlijk maar één ding is wel duidelijk, van beide filmpjes wordt je geen millimeter wijzer. De 1e is een super slechte reviewer en hij laat vrijwel niks zien van het toestel maar weet desondanks wel te melden dat dit het beste toestel is ever!! Waarom? dat zien we niet, behalve een beetje door een menu scrollen en knoeien met een iPhone er naast. Zijn gebroken engels geeft er ook niet echt een positieve draai aan. Op het 2e filmpje zijn alleen plaatjes te zien die je tegenwoordig op elk toestel ziet.

 3. HTC-Freak -

  Over smaak valt niet te twisten, maar het android systeem heeft zichzelf toch al goed bewezen. Voor een eerste telefoon die ze uitbrengen.. vind ik het er super uit zien. ""Gast Samsung-Firmware, 30 december 2009 – 12:18
  reageerik vind het maar een lelijk toestel"" Als je alleen maar dat te zeggen hebt.. reageer dan niet.

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters