Nieuw beeldmateriaal en prijzen van de Nexus One lekken uit

Zo langzaamaan beginnen de filmpjes van de Nexus One binnen te druppelen. In nieuwe video’s is duidelijk de interface te zien, die gebaseerd is op Android 2.1. Daarnaast is ook de prijs van de Nexus One gelekt via screenshots van de verkooppagina.

Nexus One boot logo

Hoewel er de laatste dagen al geregeld plaatjes opdoken van de Nexus One en er video’s van verschenen, tonen sommige video’s toch net weer wat nieuws. Zo is er in een nieuwe video goed te zien hoe de Android 2.1-interface eruit gaat zien. Op het homescreen van de telefoon met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem is goed te zien dat de achtergrond van bewegende beelden kan worden voorzien. Ook het unlockscherm is duidelijk te zien. Een andere video laat een soort van slideshow zien van de telefoon, maar toont tevens enkele plaatjes die geschoten zijn met de Nexus One. Ook is er een kort filmpje achteraan geplakt dat de Google Phone opgenomen heeft. De kwaliteit van zowel de plaatjes als de video lijkt goed in orde te zijn. Het blijft echter wachten op de eerste echte reviews. Degene die de eerste video schoot weet overigens te melden dat Google-medewerkers ontslagen zouden worden als ze foto’s of video’s vrijgeven van de Nexus One. De medewerkers van de zoekgigant kregen de telefoon mee om te testen.

Eerder konden we al melden dat de release van de telefoon op 5 januari staat. Dat bevestigen talloze bronnen, en tevens lijken T-Mobile en Google min of meer officiële bevestigingen te geven. Inmiddels is over de prijs van het toestel ook meer bekend geworden. Zo gaat het toestel los 530 dollar kosten wat omgerekend 370 euro zou zijn. Het toestel zal via Google verkocht worden via de url www.google.com/phone en kan ook met een T-Mobile-abonnement verkocht worden. Eerder konden we al melden dat een Nederlandse release er ook aan zit te komen.

Google Nexus One prijzen

 

Google Nexus One prijzen

 

Bron: Phone Arena

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters