Nieuw Brits LTE-netwerk gaat storing geven op twee miljoen tv's

In Engeland wordt momenteel een LTE-netwerk uitgerold voor snel internet via 4G-verbindingen. Maar het LTE-signaal zit het signaal van de televisie in de weg. Zo’n twee miljoen Engelsen kunnen straks als gevolg van interferentie door het LTE-netwerk geen tv meer kijken.

LTE logo

De minister van cultuur, Ed Vaizey, heeft het probleem van interferentie van het LTE-signaal op twee miljoen televisies bevestigd.

In een brief aan het Britse parlement schrijft hij dat de Engelse OPTA, Ofcom, heeft geschat dat het aantal huishoudens met televisiestoringen tegen de twee miljoen gaat lopen. De telco’s die straks LTE in de lucht brengen, zijn al verplicht gesteld om 180 mijoen pond apart te houden voor oplossingen die het probleem verhelpen.

In de meeste huizen zal de televisie van een extra filter moeten worden voorzien waar alleen de goede signalen doorheen komen. Die filters moeten dus aan klanten worden verstrekt. Ouderen boven de 75 jaar die er allemaal niets van begrijpen krijgen hulp bij het installeren van de filters.

Bron: Celiular news

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sjaakie. -

  Drie rubrieken onder op de nieuwe site.. ios android en wp7.. en waarom geen symbian.. is nog bijne het meest verkochte ter wereld!! slechte zaak!!

  1. Dominick -

   Omdat Symbian niet echt relevant meer is. Misschien komt er na de PureView ooit nog een toestel, maar veel zal het niet zijn.

   1. Sjaakie. -

    ?.. N8,E6,E7,de 500 de 700 en de Asha serie, zijn toch smartphones, en dan noem ik nog niet de simpele toestellen zoals de C3 serie E5 enz.. allemaal Symbian en worden VEEL verkocht. De site heet toch AllAboutPhones..?? Vind dat allaboutphones Symbian een beetje erg onderwaardeerd op deze manier.. niet dat ik er fan van ben, maar denk toch dat jullie hier een FOUT mee gemaakt hebben. Er zijn toch genoeg Symbian fan`s die deze site bezoeken, als ik de reacties de laatste jaren zo gelezen heb. Of heeft het met persoonlijke voorkeur te maken bij de mensen achter deze site.?

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Simkaarten vervangen door E-sim

E-sim maakt korte metten met je SIM-kaart: dit is wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters