Nieuw filmpje toont nieuw deel van de Sony Ericsson X3-interface

Kort voor de aankondiging van de Sony Ericsson X3 die op 3 november verwacht wordt, is er wederom een filmpje van de interface opgedoken. In het filmpje is te zien hoe het toestel met multimediafiles omgaat.

Van de Sony Ericsson X3 is nog maar weinig bekend. Het toestel moet een high-end Android-telefoon worden, en wordt al geruime tijd verwacht. Sony Ericsson blijft vooralsnog stil rondom het toestel, maar liet al wel een teaser-filmpje zien. De verwachting is dat het toestel op 3 november officieel aangekondigd wordt, waarna een release in het eerste kwartaal van 2010 volgt. Kort voor de aankondiging is er een filmpje van een deel van de interface te zien. In het filmpje is te zien hoe het toestel met multimediafiles omgaat. Het Android-toestel van Sony Ericsson heeft een eigengemaakte interface, en deze komt in het filmpje duidelijk naar buiten. De multimedia-interface is grafisch mooi afgewerkt en er kan op verschillende manieren door de muziekbibliotheek heen gebrowsed worden.

De video- en foto-interface wordt ook getoond. Deze files zitten in dezelfde interface verpakt als de audio-files. Hierdoor heb je geen twee aparte applicaties nodig om je multimediacontent af te spelen. Al met al is de Sony Ericsson-interface een stuk uitgebreider dan die van de standaardapplicaties die bij een kale Android-interface meegeleverd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Fuzzillogic -

  Ik zie vooral tierlantijntjes. Een beetje bling kan geen kwaad, maar dit is irritant. Dit is bling voor de bling, en niet omdat het nuttig is. Maar blijkbaar vallen sommigen daarvoor 🙁

 2. jepperdepep -

  Ik denk dat Sony Ericsson nogal teleurgesteld is in hun afgelopen jaren.

  LG is hun bijvoorbeeld voorbij gegaan.

  Sony stond altijd goed in te telecom markt.

  Ze willen terug naar de top.
  Hetzelfde denkt Motorla….

  Ze spelen allemaal in op de android markt!

 3. Barwin -

  Ziet er goed uit. Hoe lang nog voordat we dit langverwachte toestel in de winkels gaan zien? Is al heel vaak beloofd. Nu eerst maar eens zien… En inderdaad, zoals DaannO zegt, hopen dat dit er ook écht op zit.

 4. Vincent -

  Super dit zeg! WOW, ik had weinig vertrouwen in SE na de Panel interface voor WM, maar dit ziet er echt goed uit. Nu maar hopen dat het net zo vloeiend loopt op de X3 als in dit filmpje, dan heb ik eindelijk een waardige opvolger voor mijn Touch HD gevonden :Y

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters