Nieuw MVNO-concept biedt gratis telefoons aan bij haar beltegoed

Citytel is een nieuwe MVNO die sinds een aantal dagen actief is in de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt gratis toestellen aan bij een flinke hoeveelheid beltegoed en daarnaast wordt je opwaardering altijd dubbel gerekend.

Citytel tarieven

Het prepaid-segment begint het steeds meer af te leggen tegen het postpaid-segment, maar desondanks blijven er steeds weer mobile virtual network operators opgericht worden. Nu is er een nieuwe MVNO onder de naam Citytel die gratis prepaid-toestellen en dubbel beltegoed aanbiedt als unieke punten. De MVNO is sinds deze week actief en werkt op het netwerk van KPN.

De tarieven van de provider zijn redelijk normaal voor een prepaid-aanbieder, hoewel Citytel wel per minuut afrekent. Voor zo’n minuut betaal je €0,35, maar omdat je bij elke opwaardering dubbel beltegoed krijgt liggen de kosten dus eigenlijk op €0,17. Sms’en kost 16 cent en voor een megabyte dataverkeer betaal je 3 euro.

Naast sim-only-pakketten biedt Citytel dus telefoons aan. Als je €40 aan beltegoed koopt kun je een gratis toestel krijgen, namelijk de Samsung E1080. Hoe meer beltegoed je koopt, hoe beter het toestel wordt dat je erbij kunt krijgen. Zo heeft de provider bij €100 aan beltegoed een Samsung Star Mini of een Sony Ericsson Spiro in de aanbieding en krijg je bij aankoop van €140 beltegoed een Nokia C3. Het duurste toestel dat Citytel in haar assortiment heeft is de HTC Snap; daarvoor moet je €250 aan beltegoed kopen.

Citytel banner

 

Bron: Connexie

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters