Nieuw Nokia-apparaat doet zijn intrede in Star Trek-film

In de nieuwste Star Trek-film die pas in première is gegaan is een nieuw Nokia-toestel opgedoken. Of het om een echt product gaat of een apparaat dat speciaal voor deze film gemaakt is, is niet duidelijk, maar het toestel ziet er in ieder geval interessant uit.

Star Trek

Na lang wachten is afgelopen donderdag eindelijk de nieuwe Star Trek-film in première gegaan en geheel onverwacht zat daar ook nog iets interessants tussen voor alle gadgetfreaks op deze aardkloot. In de film is een apparaat te zien van Nokia dat nog nooit eerder gezien was. Het toestel bestaat vooral uit een groot scherm, met daar omheen een smal zilverkleurig randje. Ook de interface ziet er helemaal nieuw uit voor ons. Verder is zeker dat het om een Nokia-telefoon gaat, omdat er groot ‘Nokia’ in het scherm staat en er een gesprek mee gevoerd wordt door een van de personages in de film, James Kirk.

Natuurlijk is het niet zeker dat het hier om een echte Nokia-telefoon gaat, het is immers een film en daarvoor worden de gekste dingen gedaan, dus een aparte telefoon maken zou ook niet heel vreemd zijn. Echter gebeurt het wel vaker dat er een onaangekondigd toestel in een film naar voren komt. Zo bevatte de laatste Batman-film, The Dark Knight bijvoorbeeld de Nokia 5800 XpressMusic voordat die aangekondigd werd. We hebben ook weleens andere voorbeelden gezien, bijvoorbeeld in de laatste James Bond-film Quantum of Solace, waar alle Sony Ericsson-telefoons een aangepaste interface hadden en waar ook een toestel in voorkwam dat toen allang gecancelled was, de Sony Ericsson W707. Of dit ook echt een nieuw Nokia-toestel is moeten we dus nog even afwachten.

Nieuwe Nokia Star Trek

 

Nieuwe Nokia Star Trek

 

Bron: Symbian Freak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Apple gebouw

Apple is het meest winstgevende bedrijf op aarde lees verder

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters