Nieuw plaatje van Nokia Lumia 929 online gezet

Een nieuw plaatje van de Nokia Lumia 929 is op internet gezet. Dit high-end Windows Phonetoestel zal allereerst voor de Amerikaanse provider Verizon worden uitgebracht. Het ligt voor de hand, gezien de werkwijze van Nokia, dat het toestel daarna wereldwijd in de winkels wordt gelegd.

Maar wanneer dat laatste gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Wel zijn de specificaties van het toestel al een tijdje bekend. Als ze kloppen tenminste; het blijven geruchten.

Het toestel zou een 5-inch 1080x1920p-scherm krijgen, wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800-processor die geklokt is op 2,2 Ghz en de CPU wordt geholpen door 2GB Ram.

Voorts zit er 32 GB opslaggeheugen in, maar er kan geen microSD-kaart in. De camera biedt een resolutie van 20 megapixel, en oversampling, waardoor het toestel kan kieken met 16 megapixel en 5 megapixel. De PureView-technologie is in deze camera verwerkt. Twee LED-flitsers ondersteunen de camera in donkere omstandigheden.

Het design doet ietwat denken aan dat van de iPhone, met een stalen rand om een witte body. Een zwarte versie is al eens uitgelekt. Het toestel biedt NFC, WiFi, bluetooth 4.0 en de mogelijkheid tot draadloos opladen. De 2510 mAh batterij moet het toestel zeker een etmaal in leven houden.

Nieuw plaatje van Nokia Lumia 929 online gezet 50822d1385638795 929 thumb 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. L.camestrale67 -

    ben verliefd op de lumia 1520. maar deze telefoon is ook niet verkeerd..heb alleen nog steeds twijfel over windowsphones,de samsung note 3 is ook een fantastisch toestel….

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters