Nieuw plaatje van Nokia Lumia 929 online gezet

Een nieuw plaatje van de Nokia Lumia 929 is op internet gezet. Dit high-end Windows Phonetoestel zal allereerst voor de Amerikaanse provider Verizon worden uitgebracht. Het ligt voor de hand, gezien de werkwijze van Nokia, dat het toestel daarna wereldwijd in de winkels wordt gelegd.

Maar wanneer dat laatste gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Wel zijn de specificaties van het toestel al een tijdje bekend. Als ze kloppen tenminste; het blijven geruchten.

Het toestel zou een 5-inch 1080x1920p-scherm krijgen, wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800-processor die geklokt is op 2,2 Ghz en de CPU wordt geholpen door 2GB Ram.

Voorts zit er 32 GB opslaggeheugen in, maar er kan geen microSD-kaart in. De camera biedt een resolutie van 20 megapixel, en oversampling, waardoor het toestel kan kieken met 16 megapixel en 5 megapixel. De PureView-technologie is in deze camera verwerkt. Twee LED-flitsers ondersteunen de camera in donkere omstandigheden.

Het design doet ietwat denken aan dat van de iPhone, met een stalen rand om een witte body. Een zwarte versie is al eens uitgelekt. Het toestel biedt NFC, WiFi, bluetooth 4.0 en de mogelijkheid tot draadloos opladen. De 2510 mAh batterij moet het toestel zeker een etmaal in leven houden.

Nieuw plaatje van Nokia Lumia 929 online gezet 50822d1385638795 929 thumb 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. L.camestrale67 -

    ben verliefd op de lumia 1520. maar deze telefoon is ook niet verkeerd..heb alleen nog steeds twijfel over windowsphones,de samsung note 3 is ook een fantastisch toestel….

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters