Nieuw Samsung DuoS-toestel komt er aan

Volgens recente geruchten komt Samsung binnenkort met een nieuw DuoS-toestel, namelijk de Samsung B5702. Dit toestel moet de opvolger van de Samsung D880 worden.

De duo-sim-toestellen zijn nog steeds niet echt doorgebroken, hoewel vooral Samsung hard aan de weg timmert in dit marktsegment. Het merk heeft er een hele lijn voor, de zogenaamde DuoS-toestellen. Hierin hebben we al een aantal toestellen gezien met als vlaggenschip de Samsung D880 DuoS. Dit toestel is alweer ruim een jaar oud en een opvolger zit er dan ook aan te komen. Het toestel zal de naam B5702 met zich meekrijgen.

De naam die het toestel gebruikt is enigszins opmerkelijk, omdat de vorige DuoS-toestellen in de D-lijn van Samsung geplaatst waren. Hierin stond de D duidelijk voor DuoS. Dit toestel komt echter in de B-lijn van Samsung terecht. Waarschijnlijk staat de B in dit geval voor Business, maar als we kijken naar de andere toestellen in de B-lijn zien we dit patroon niet helemaal terug. De B2700 is met zijn ruige karakter bijvoorbeeld allesbehalve een businesstoestel. Hoe de naamgeving van Samsung precies in elkaar zit blijft dus nog steeds een beetje vaag.

Over het toestel zelf is tot op heden erg weinig te melden. We weten dat hij B5702 gaat heten en dat het een duo-sim-toestel is. Verder is er een plaatje van het toestel uitgelekt, maar daar blijft het dan ook bij. Natuurlijk kunnen we er nog bij bedenken dat het toestel waarschijnlijk op het Mobile World Congress aangekondigd gaat worden, omdat dat dé gelegenheid is om veel toestellen aan te kondigen voor Samsung. Voor meer informatie over het toestel zullen we dus waarschijnlijk nog twee weken geduld moeten hebben.

b5702 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters