‘Nieuw Sony-toestel passeert GFXBench’

GFXBench heeft vandaag een nieuwe Sony-smartphone door laten schemeren. De benchmark-app heeft behoorlijk specifieke info over de specificaties gepubliceerd welke bijna hetzelfde zijn als die van de Xperia X Performance van dit jaar.

Xperia X-lijn

Sony heeft de laatste tijd natuurlijk een hoop aangepast aan zijn Smartphone-lijn. De Z-serie is eruit gegooid en daarvoor is de X-serie in de plaats gekomen. Een nieuwe designtrend en ook een nieuwe doelgroep waar Sony op doelt.

SpecificatiesGFXBench

Nu is er op GFXBench een nieuwe Sony-smartphone tevoorschijn gekomen met specificaties die lijken op die van de Xperia X Performance. Het toestel genaamd  Sony 24UJ95LH34QX77B1 bevat een Qualcomm Snapdragon 820-processor die ondersteund wordt door 3 GB aan werkgeheugen. Dit is exact hetzelfde als wat de X Performance heeft. Verder heeft het toestel een 5,1 inch Full HD-scherm volgens GFXBench. Dit is 0,1 inch groter dan de X Performance.

GFXBench

Het is nog onduidelijk of deze specificaties vast staan. GFXBench staat erom bekend dat ze er nog wel eens naast zitten. Ze nemen de informatie namelijk over van de software die op het toestel staat, en die kan nog weleens afwijken van de werkelijkheid. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn dat het toestel nieuw is, misschien is het wel gewoon een aanpassing van de Xperia X-lijn die bedoelt is voor een andere regio.

Sony

Desondanks blijft het een interessante ontwikkeling die Sony momenteel doormaakt bij zijn smartphone-afdeling. Het is alleen nog even afwachten of de X-lijn aan gaat slaan bij het publiek, want Sony kan dat goed gebruiken.

Bron: GFXBench

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters