‘Nieuw Sony-toestel passeert GFXBench’

GFXBench heeft vandaag een nieuwe Sony-smartphone door laten schemeren. De benchmark-app heeft behoorlijk specifieke info over de specificaties gepubliceerd welke bijna hetzelfde zijn als die van de Xperia X Performance van dit jaar.

Xperia X-lijn

Sony heeft de laatste tijd natuurlijk een hoop aangepast aan zijn Smartphone-lijn. De Z-serie is eruit gegooid en daarvoor is de X-serie in de plaats gekomen. Een nieuwe designtrend en ook een nieuwe doelgroep waar Sony op doelt.

SpecificatiesGFXBench

Nu is er op GFXBench een nieuwe Sony-smartphone tevoorschijn gekomen met specificaties die lijken op die van de Xperia X Performance. Het toestel genaamd  Sony 24UJ95LH34QX77B1 bevat een Qualcomm Snapdragon 820-processor die ondersteund wordt door 3 GB aan werkgeheugen. Dit is exact hetzelfde als wat de X Performance heeft. Verder heeft het toestel een 5,1 inch Full HD-scherm volgens GFXBench. Dit is 0,1 inch groter dan de X Performance.

GFXBench

Het is nog onduidelijk of deze specificaties vast staan. GFXBench staat erom bekend dat ze er nog wel eens naast zitten. Ze nemen de informatie namelijk over van de software die op het toestel staat, en die kan nog weleens afwijken van de werkelijkheid. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn dat het toestel nieuw is, misschien is het wel gewoon een aanpassing van de Xperia X-lijn die bedoelt is voor een andere regio.

Sony

Desondanks blijft het een interessante ontwikkeling die Sony momenteel doormaakt bij zijn smartphone-afdeling. Het is alleen nog even afwachten of de X-lijn aan gaat slaan bij het publiek, want Sony kan dat goed gebruiken.

Bron: GFXBench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Casettedeck -

    De Xperia X krijgt wel goede reviews wat goed is om te zien. Hopelijk zien mensen ook in dat je geen high-end SoC nodig hebt voor een soepele ervaring. Alleen als je 3D games speelt, maakt het echt sense om voor de snelste Exynos of Snapdragon te gaan. Anders iets als de Xperia X gewoon voor jaren lang een erg vlotte telefoon. De 650 is ongeveer even snel als de 810 in de benchmarks (op het gebied van de CPU, niet de GPU).

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Nokia 9 benchmarktest

‘Nokia 9 benchmarktest: high-end smartphone verslaat Samsung Galaxy S8’ lees verder

Apple iphone 8

‘Apple iPhone 8 voor het eerst in het wild gespot’ lees verder

iPhone 9 iPhone 10

‘Eerste details iPhone 9 en iPhone 10 opgedoken’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters