‘Nieuw vlaggenschip van Nokia wordt in juni gepresenteerd’

HMD Global introduceerde een aantal Nokia-toestellen tijdens het MWC. Volgens een Chinese website zal HMD Global dit jaar nog meer toestellen presenteren.

Nieuwe Nokia-toestel

Nokia 6 koopwijzerHMD Global heeft tijdens het MWC de Nokia 3, 5, 6 en 3310 aangekondigd. Dit zijn toestellen met low-end en mid-range specificaties. De Nokia 3310 is een dumbphone. Volgens een Chinese website zal er in juni een écht high end-toestel gepresenteerd worden.

Specificaties van het nieuwe toestel

Het is nog onbekend hoe de telefoon gaat heten. Er verschijnen waarschijnlijk twee varianten van het toestel. Deze toestellen krijgen een metalen behuizing. Er wordt verwacht dat de twee varianten verschillende beeldschermformaten krijgen. Waarschijnlijk krijgt de kleine variant 4 GB werkgeheugen en de grotere variant 6 GB werkgeheugen. Ook zouden beide toestellen de Snapdragon 835-processor krijgen. Volgens dezelfde bron krijgen de nieuwe vlaggenschepen een dubbele camera aan de achterkant. De camera’s zullen foto’s in minimaal 23 megapixel schieten. Dit zijn de specificaties die tot nu toe worden verwacht.

Het kleinere toestel zal in China waarschijnlijk 580 dollar kosten en het grotere toestel 650 dollar. Aangezien de telefoons nog aangekondigd moet worden, kan het nog even duren voordat het op de markt komt.

Nokia 3, 5, 6 en 3310

HMD Global brengt in het tweede kwartaal van dit jaar de Nokia 3, 5, 6 en 3310 op de markt. Maar je kan op de websites Coolblue en BelSimpel de toestellen al voorbestellen. Er staat er alleen niet bij vanaf welke datum de toestellen verkrijgbaar zijn.

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters