‘Nieuw vlaggenschip van Nokia wordt in juni gepresenteerd’

HMD Global introduceerde een aantal Nokia-toestellen tijdens het MWC. Volgens een Chinese website zal HMD Global dit jaar nog meer toestellen presenteren.

Nieuwe Nokia-toestel

Nokia 6 koopwijzerHMD Global heeft tijdens het MWC de Nokia 3, 5, 6 en 3310 aangekondigd. Dit zijn toestellen met low-end en mid-range specificaties. De Nokia 3310 is een dumbphone. Volgens een Chinese website zal er in juni een écht high end-toestel gepresenteerd worden.

Specificaties van het nieuwe toestel

Het is nog onbekend hoe de telefoon gaat heten. Er verschijnen waarschijnlijk twee varianten van het toestel. Deze toestellen krijgen een metalen behuizing. Er wordt verwacht dat de twee varianten verschillende beeldschermformaten krijgen. Waarschijnlijk krijgt de kleine variant 4 GB werkgeheugen en de grotere variant 6 GB werkgeheugen. Ook zouden beide toestellen de Snapdragon 835-processor krijgen. Volgens dezelfde bron krijgen de nieuwe vlaggenschepen een dubbele camera aan de achterkant. De camera’s zullen foto’s in minimaal 23 megapixel schieten. Dit zijn de specificaties die tot nu toe worden verwacht.

Het kleinere toestel zal in China waarschijnlijk 580 dollar kosten en het grotere toestel 650 dollar. Aangezien de telefoons nog aangekondigd moet worden, kan het nog even duren voordat het op de markt komt.

Nokia 3, 5, 6 en 3310

HMD Global brengt in het tweede kwartaal van dit jaar de Nokia 3, 5, 6 en 3310 op de markt. Maar je kan op de websites Coolblue en BelSimpel de toestellen al voorbestellen. Er staat er alleen niet bij vanaf welke datum de toestellen verkrijgbaar zijn.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters