Nieuw wereldrecord sms'en gezet via Swype

Samsung heeft in een nieuwe commercial laten zien hoe iemand het wereldrecord sms’en breekt, gebruik makend van Swype. De officiële Guiness-zin werd in 35,54 seconden getypt.

Swype live

Samsung heeft bekend gemaakt dat het nieuwe wereldrecord sms’en staat op haar Omnia II. De Amerikaanse versie, die Swype voorgeïnstalleerd heeft, werd door een medewerker van Swype gebruikt om het nieuwe record te zetten. Het oude record, dat op 40,91 seconden stond, is geklopt met ruim vijf seconden en staat nu op 35,54 seconden. Franklin Page is de nieuwe recordhouder en wist de volgende zin in ruim 35 seconden te typen: “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.”

Naast dit nieuwe record, dat je trouwens in de commercial hieronder kunt zien, is bekend geworden dat Samsung nauwer gaat samenwerken met Swype en in de toekomst steeds meer telefoons van het bedrijf uitgerust worden met de nieuwe software.

Bron: Hippestphone

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters