Nieuwe accessoires voor de Sony Xperia Tablet laten grote ambitie zien

Een forumlid van XDA-Developers heeft opnieuw een aantal nieuwe accessoires voor de aanstaande Sony Xperia Tablet laten zien. Ondermeer een muziekstand en een desktopstand zullen gelijktijdig met de tablet gelanceerd worden.

Sony Xperia tablet

De Xperia Tablet van Sony lijkt nog weinig geheimen voor ons in petto te hebben. Ondanks dat de persconferentie van Sony pas volgende week woensdag is, is de tablet die dan bekend zal worden gemaakt inmiddels al van top tot teen onthuld. Nadat eerder al persfoto’s van de tablet zelf naar buiten waren gekomen, waren kort daarna de accessoires voor de Xperia Tablet van Sony aan de beurt.

De foto’s zijn stuk voor stuk afkomstig van een forumlid van XDA-Developers die mondjesmaat steeds meer informatie en foto’s prijsgeeft van de nieuwe high-end tablet van Sony. Inmiddels heeft de beste man wederom van zich laten horen door een aantal nieuwe foto’s online te plaatsen van accessoires voor de Xperia Tablet. Deze keer is een nieuwe desktopstand te zien die gedraaid kan worden zodat de tablet in portrait of in landscape op het bureau kan staan. Daarnaast laadt de stand de tablet ook op en kan eveneens middels de stand de tablet aangesloten worden op een HDMI-kabel of een USB-kabel.

Een andere interessante accessoire is de Media Dock. De dock fungeert als een grote speaker voor de tablet en wordt tevens geleverd met een afstandsbediening. Hierdoor kan de tablet op afstand bestuurd worden om zo tussen nummers te schakelen of het volume aan te passen. Het ziet er dan ook naar uit dat Sony een tal van accessoires heeft ontwikkeld voor deze nieuwe tablet en dat kan erop duiden dat de fabrikant grote plannen heeft met deze nieuwe high-end tablet van eigen makelij.

De bron heeft ook foto’s laten lekker van een nieuw type keyboard case waarbij het toetsenbord in de case verwerkt zit. Onduidelijk is of het hier om touch-toetsen gaat zoals bij de Microsoft Surface, of dat het hier om kleine knopjes in de case gaat. Dit laatste zou de case wel wat dikker maken.

Uit de andere afbeeldingen weten we inmiddels dat het hier om een aluminium unibody-tablet gaat die er opvallend uit gaat zien. Erin zit een Nvidia Tegra 3-processor die zijn werk doet op 1.4GHz. Ook wordt er gesproken over een 8-megapixelcamera aan de achterkant van het apparaat, 1GB Ram en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant. Het scherm krijgt waarschijnlijk een resolutie van 1280×800 pixels en de tablet draait op Android 4.0, zo is te zien op de eerder gelekte afbeeldingen.

De tablet moet volgens de uitgelekte gegevens ongeveer 570 gram wegen en wordt gevoed door een 6000mAh batterij. De prijs zal rond de 400 euro beginnen voor het 16GB model tot zo’n 600 euro voor het 64GB model met wifi.

Sony Xperia Tablet media dock

 

Sony Xperia Tablet media dock

 

Sony Xperia Tablet media dock

 

Sony Xperia Tablet media dock

 

Sony Xperia Tablet speaker dock

 

Sony Xperia Tablet speaker dock

 

Sony Xperia Tablet keyboard case

 

Sony Xperia Tablet keyboard case

 

Sony Xperia Tablet keyboard case

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters