Nieuwe Acer pda's lekken uit in aanloop naar het MWC

Vandaag zijn er wederom twee nieuwe pda’s van Acer uitgelekt, die pas volgende week tijdens het MWC aangekondigd zullen worden. De Acer DX650 en X960 hebben de stijl van Acer en de kracht van E-ten mee gekregen.

Acer DX650

Na de overname van E-Ten door Acer is de markt opeens helemaal gedraaid naar deze vernieuwde PDA-fabrikant. De eerste toestellen waren waarschijnlijk al twee weken geleden uitgelekt, echter is het vandaag wederom raak met het uitlekken van de DX650 en de X960.

De DX650 is een mid-range toestel dat zal beschikken over GPS en MicroSD-geheugenkaartslot. Daarnaast zal er ook UMTS en HSDPA op zitten en zal Wi-Fi ondersteund worden. Bluetooth zal ook niet ontbreken op de nieuwe PDA van Acer. Welke processor precies in het toestel zit is nog onbekend. Wel is duidelijk dat er een nieuwe grafische user interface in zal zitten die sterk zal lijken op TouchFlo van HTC. Acer zal deze interface voortaan ook in andere toestellen gaan gebruiken waaronder de X960.

Acer DX650

 

Acer DX650

 

Acer DX650

 

Acer X960

De X960 wordt waarschijnlijk een high-end apparaat en krijgt de beschikking over een VGA-scherm en ondersteuning voor HSDPA, UMTS en Wi-Fi. Ook zal er een 3.2-megapixelcamera op zitten met een flits daarbij. Daarnaast zal er ook een sterke 533MHz Samsung S3C 6410-processor in het toestel zitten waardoor het toestel prima opgewassen is tegen de concurrentie. Tot slot zal er 128MB RAM werkgeheugen in zitten en 256MB ROM. Uiteraard mag de GPS ook niet ontbreken met de SiRF Star III-module. Prijzen en levertijden zijn vooralsnog onbekend. Beide toestellen zullen volgende week tijdens het MWC aangekondigd worden en aanstaande maandag kun je dan ook van ons livefoto’s verwachten van beide toestellen.

Acer X960

 

Acer X960

 

Acer X960

 

Bron: Slashgear

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters