Nieuwe Acer smartphones belanden bij testers

Acer maakte middels een persuitnodiging afgelopen week bekend dat ze twee smartphones gaan lanceren tijdens het MWC. Inmiddels hebben de eerste reviewers de toestellen gekregen voor een review.

Het Mobile World Congress staat altijd in het teken van nieuwe lanceringen, technieken en producenten die hun verwachtingen voor het komend jaar uitspreken. Zo is Acer ook van plan om 2009 het jaar van de producent te maken in de mobiele markt. Sinds de overname van E-Ten is er nog geen pda van de lopende band gerold onder het nieuwe merk maar daar gaat volgende maand verandering in komen. Acer kondigde afgelopen week aan via een persuitnodiging dat ze twee of meer smartphones gaan lanceren tijdens het MWC. Nu blijkt echter ook dat de eerste reviewers de toestellen al in hun handen hebben gehad. De heren van Pocketpcthoughts hebben de nieuwe mobieltjes al gezien, maar het is hun verboden om erover te praten door middel van een NDA. Het is wel zeker dat het iets moois gaat worden en dat Acer met de overname van E-Ten zwaar gaat inzetten op de mobiele markt.

Specificaties zijn nog niet uitgelekt, maar de geruchten gaan dat de toestellen op Windows Mobile 6.5 gaan lopen en over GPS zullen beschikken. Het zou minimaal om twee high-end toestellen gaan waarvan prijzen nog ontbreken.

1233150777.usr2

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters