'Nieuwe afbeeldingen Samsung Galaxy S III laat het toestel in volle glorie zien'

Sammobile heeft twee afbeeldingen in handen gekregen van de vermoedelijke Galaxy S III. Op de foto’s is goed te zien dat het toestel een vierkante case eromheen om de echte vormen van het toestel te verdoezelen.

Samsung Galaxy S III

Volgens de bron zijn de foto’s in Brazilië genomen. Dit zou te zien zijn aan het feit dat de firmware die op het toestel staat voor Brazilië bestemd is. Op de foto’s is vooral goed de nieuwe vorm van het toestel te zien. Om de hoeken is te zien dat het toestel een case heeft om de ronde hoeken te verbergen. Desondanks lijkt het erop dat de telefoon veel weg zal hebben van de Galaxy Nexus qua vormgeving, dikte en eveneens de curve die in het scherm zit.

Verder valt op dat aan de onderkant toch de drie Android-toetsen te zien zijn. De middelste knop valt het meest op en daarnaast zitten twee touch-knoppen voor terug en de extra opties in Android. De telefoon draait momenteel al op Android 4.0.4 en Samsung heeft inderdaad haar eigen TouchWiz-laag over het OS gegooid. Daarnaast valt op dat de usb-verbinding aan de onderkant van het toestel te vinden zal zijn. Ook wordt een 12-megapixelcamera door de bron benoemd.

Aanstaande donderdag avond zal Samsung haar nieuwe paradepaardje bekend gaan maken in Londen. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn.

Samsung Galaxy S III

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. djbosanac -

  om eerlijk te zijn, ik vind hem naar mijn mening maar niks.

  Ziet er ouderwets uit, geen vernieuwing zoals bij de HTC one serie nu,,,

 2. Jaap -

  Niemand kan nog iets zeker weten, maar als jullie dat wel kunnen, dan weet ik zeker dat er op de foto geen hoesje/cover omzit en het toestel gewoon zo is zoals te zien op de foto.. morgen avand weten we het zeker.

  Als jullie trouwens op de bovenste foto goed kijken waar de softwareversie te zien is, dan zie je aan de zijkant dat hij van dun naar dik loopt.. als het zomaar een cover zou zijn om wat weg te moffelen, dan werken ze deze niet zo netjes af!!

 3. Bengaal -

  @jaap
  Volgens mij heb je de officiele foto die samsung heeft gepubliceerd op hun facebook pagina gemist. Van de telefoon die onder het doek zit. Daar is duidelijk te zien dat de telefoon meer rondingen heeft in de hoeken. Dus ik zou ook zeggen dat op dit plaatje hier de buitenkant eraf kan/moet worden gehaald

 4. Jaap -

  Volgens mij heeft iemand anders dan daniel dit artikel geschreven..? Maar goed.. denk je nou echt dat er nog een case omzit. Zoals hij daar ligt zal hij ook wel worden.. is het zelfde als die chrome die ook in brazilie was gelekt. Is gewoon een touch/lcd module met ronde hoeken. Wel heb ik mijn twijfels of dit hem is, en niet een of ander modelletje wat voor zuidamerika is gemaakt!!

 5. Peter -

  "Daarnaast valt op dat de usb-verbinding aan de onderkant van het toestel te vinden zal zijn."

  Bij de Galaxy S2 zit de USB aansluiting hier ook hoor, dus niet opvallend zou ik zeggen.

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters