'Nieuwe afbeeldingen Samsung Galaxy S III laat het toestel in volle glorie zien'

Sammobile heeft twee afbeeldingen in handen gekregen van de vermoedelijke Galaxy S III. Op de foto’s is goed te zien dat het toestel een vierkante case eromheen om de echte vormen van het toestel te verdoezelen.

Samsung Galaxy S III

Volgens de bron zijn de foto’s in Brazilië genomen. Dit zou te zien zijn aan het feit dat de firmware die op het toestel staat voor Brazilië bestemd is. Op de foto’s is vooral goed de nieuwe vorm van het toestel te zien. Om de hoeken is te zien dat het toestel een case heeft om de ronde hoeken te verbergen. Desondanks lijkt het erop dat de telefoon veel weg zal hebben van de Galaxy Nexus qua vormgeving, dikte en eveneens de curve die in het scherm zit.

Verder valt op dat aan de onderkant toch de drie Android-toetsen te zien zijn. De middelste knop valt het meest op en daarnaast zitten twee touch-knoppen voor terug en de extra opties in Android. De telefoon draait momenteel al op Android 4.0.4 en Samsung heeft inderdaad haar eigen TouchWiz-laag over het OS gegooid. Daarnaast valt op dat de usb-verbinding aan de onderkant van het toestel te vinden zal zijn. Ook wordt een 12-megapixelcamera door de bron benoemd.

Aanstaande donderdag avond zal Samsung haar nieuwe paradepaardje bekend gaan maken in Londen. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn.

Samsung Galaxy S III

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters