'Nieuwe afbeeldingen Samsung Galaxy S III laat het toestel in volle glorie zien'

Sammobile heeft twee afbeeldingen in handen gekregen van de vermoedelijke Galaxy S III. Op de foto’s is goed te zien dat het toestel een vierkante case eromheen om de echte vormen van het toestel te verdoezelen.

Samsung Galaxy S III

Volgens de bron zijn de foto’s in Brazilië genomen. Dit zou te zien zijn aan het feit dat de firmware die op het toestel staat voor Brazilië bestemd is. Op de foto’s is vooral goed de nieuwe vorm van het toestel te zien. Om de hoeken is te zien dat het toestel een case heeft om de ronde hoeken te verbergen. Desondanks lijkt het erop dat de telefoon veel weg zal hebben van de Galaxy Nexus qua vormgeving, dikte en eveneens de curve die in het scherm zit.

Verder valt op dat aan de onderkant toch de drie Android-toetsen te zien zijn. De middelste knop valt het meest op en daarnaast zitten twee touch-knoppen voor terug en de extra opties in Android. De telefoon draait momenteel al op Android 4.0.4 en Samsung heeft inderdaad haar eigen TouchWiz-laag over het OS gegooid. Daarnaast valt op dat de usb-verbinding aan de onderkant van het toestel te vinden zal zijn. Ook wordt een 12-megapixelcamera door de bron benoemd.

Aanstaande donderdag avond zal Samsung haar nieuwe paradepaardje bekend gaan maken in Londen. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn.

Samsung Galaxy S III

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters