'Nieuwe Asha-telefoon van Nokia uitgelekt'

Nokia zou bezig zijn met een nieuw Asha-model. De nieuwe dumbphone is met foto’s uitgebreid op Twitter gezet door EVLeaks. Deze bron heeft het al enkele keren eerder bij het rechte eind gehad.

De Asha-telefoons, dumbphones die lopen op besturingssysteem S40, zijn wereldwijd populair, vooral vanwege hun lage prijs. Vorig jaar verkocht Nokia meer Asha’s dan toestellen uit de Lumia-lijn met smartphones die op Windows Phone lopen, aangevuld met software van Nokia zelf.

Vreemd genoeg presenteerde Nokia tijdens het MWC in Barcelona vijf weken geleden geen nieuwe Asha-telefoons, maar wel twee dumbphones die niet onder die lijn vallen. Nu komt er blijkbaar toch een nieuwe aan. De Asha-toestellen staan erom bekend dat ze niet al te veel kunnen, snel mobiel internet ontbreekt nogal eens en WiFi ook. Toch heeft Nokia de meeste recente Asha-toestellen wel voorzien van bekende chatprogramma’s waarvan WhatsApp de bekendste is.

Afgelopen maand werd ook duidelijk dat nieuwe Asha-telefoons meer zouden gaan lijken op de Lumia-telefoons van dezelfde fabrikant, om het onderscheid tussen beide lijnen kleiner te maken. De vrolijk rode kleur van de uitgelekte Asha – als het er een is – lijken dit te bevestigen.

Hieronder de foto’s van EVLeaks, waarvan tot dusver niet valt vast te stellen of ze echt zijn.

Asha van EVLeaks 

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via