'Nieuwe Asha-telefoon van Nokia uitgelekt'

Nokia zou bezig zijn met een nieuw Asha-model. De nieuwe dumbphone is met foto’s uitgebreid op Twitter gezet door EVLeaks. Deze bron heeft het al enkele keren eerder bij het rechte eind gehad.

De Asha-telefoons, dumbphones die lopen op besturingssysteem S40, zijn wereldwijd populair, vooral vanwege hun lage prijs. Vorig jaar verkocht Nokia meer Asha’s dan toestellen uit de Lumia-lijn met smartphones die op Windows Phone lopen, aangevuld met software van Nokia zelf.

Vreemd genoeg presenteerde Nokia tijdens het MWC in Barcelona vijf weken geleden geen nieuwe Asha-telefoons, maar wel twee dumbphones die niet onder die lijn vallen. Nu komt er blijkbaar toch een nieuwe aan. De Asha-toestellen staan erom bekend dat ze niet al te veel kunnen, snel mobiel internet ontbreekt nogal eens en WiFi ook. Toch heeft Nokia de meeste recente Asha-toestellen wel voorzien van bekende chatprogramma’s waarvan WhatsApp de bekendste is.

Afgelopen maand werd ook duidelijk dat nieuwe Asha-telefoons meer zouden gaan lijken op de Lumia-telefoons van dezelfde fabrikant, om het onderscheid tussen beide lijnen kleiner te maken. De vrolijk rode kleur van de uitgelekte Asha – als het er een is – lijken dit te bevestigen.

Hieronder de foto’s van EVLeaks, waarvan tot dusver niet valt vast te stellen of ze echt zijn.

Asha van EVLeaks 

Bron: Ubergizmo

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters