Nieuwe beta-rom van Android 4.0.3 voor de Galaxy S II lekt uit

Fabrikant Samsung is druk bezig met het klaar stomen van Android 4.0 voor haar vlaggenschip de Galaxy S II. Inmiddels is een nieuwe beta-rom gelekt met rugnummer I9100XXKPA.

Opnieuw heeft de website Sammobile een nieuwe rom met Android 4.0.3 er in gepubliceerd voor de Galaxy S II. De site kent iemand die toegang heeft tot Samsung’s interne development servers waarin de nieuwe test-roms voor smartphones worden gedistribueerd naar alle R&D centra over de wereld. Het is inmiddels de derde keer dat een 4.0.x-rom uitlekt voor het paradepaardje van Samsung.

De nieuwe variant is nog steeds niet erg stabiel en snel in gebruik. Samsung heeft inmiddels wel haar complete TouchWiz-interface op het toestel weten te zetten waardoor er relatief weinig over blijft van de interface van Android 4.0. Wel is alle functionaliteit van het nieuwe OS intact gebleven. De software lijkt van top tot teen wel te werken, maar Samsung moet nu nog flink sleutelen aan de prestaties van het toestel. De nieuwe rom heeft als versienummer I9100XXKPA mee gekregen van de fabrikant.

Samsung zal pas in maart de officiële update uit gaan brengen voor het toestel. De fabrikant heeft dus nog even om aan de prestaties te sleutelen. GSM Arena heeft inmiddels een video gemaakt van de nieuwe rom.

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters