Nieuwe beta-rom van Android 4.0.3 voor de Galaxy S II lekt uit

Fabrikant Samsung is druk bezig met het klaar stomen van Android 4.0 voor haar vlaggenschip de Galaxy S II. Inmiddels is een nieuwe beta-rom gelekt met rugnummer I9100XXKPA.

Opnieuw heeft de website Sammobile een nieuwe rom met Android 4.0.3 er in gepubliceerd voor de Galaxy S II. De site kent iemand die toegang heeft tot Samsung’s interne development servers waarin de nieuwe test-roms voor smartphones worden gedistribueerd naar alle R&D centra over de wereld. Het is inmiddels de derde keer dat een 4.0.x-rom uitlekt voor het paradepaardje van Samsung.

De nieuwe variant is nog steeds niet erg stabiel en snel in gebruik. Samsung heeft inmiddels wel haar complete TouchWiz-interface op het toestel weten te zetten waardoor er relatief weinig over blijft van de interface van Android 4.0. Wel is alle functionaliteit van het nieuwe OS intact gebleven. De software lijkt van top tot teen wel te werken, maar Samsung moet nu nog flink sleutelen aan de prestaties van het toestel. De nieuwe rom heeft als versienummer I9100XXKPA mee gekregen van de fabrikant.

Samsung zal pas in maart de officiƫle update uit gaan brengen voor het toestel. De fabrikant heeft dus nog even om aan de prestaties te sleutelen. GSM Arena heeft inmiddels een video gemaakt van de nieuwe rom.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters