Nieuwe dating-app Love Potion gaat live voor iOS

Een nieuwe app genaamd Love Potion is live gegaan voor iOS. Middels de app kan men gratis daten waarbij het eerst anoniem is en later in de chat pas een foto tevoorschijn getoverd wordt.

Love Potion is gisteren live gegaan met haar iOS-variant van de app. De app zal in 2014 ook voor Android gaan uitkomen en het idee is dat je gedeeltelijk anoniem kunt daten via de app. In een speeddate van 7 minuten wordt langzaam maar zeker een foto tevoorschijn getoverd achter een gordijntje waarna men elkaar kan zien. Na deze zeven minuten kan men beslissen of ze met elkaar door willen praten of dat ze het gesprek laten voor wat het is.

De app werkt ook op basis van locatie en laat zien wie er online in bij jouw in de buurt waarmee je kunt daten. Zo kun je bij jouw in de buurt gemakkelijker een leuke kandidaat vinden en daarbij weet je ook zeker dat je gelijk kunt chatten omdat je kunt zien wie er online is. Elke vrijdag wordt een speeddate voor iemand geselecteerd waarna je rondom met iemand kunt chatten. Zodra je gekoppeld bent aan iemand krijg je een pushnotificatie hiervan op je iPhone.

“Wij willen de nieuwsgierigheid van mensen bedienen en iedereen een meer compleet beeld van iemand geven, dan enkel een vleeskeuring of het zoveelste ‘hey, alles goed?’ bericht. Met onze spannende speeddate ervaring weet je binnen enkele minuten of hij/zij zowel qua gesprek als plaatje een mogelijke klik kan zijn. Daarvoor hoef je niet eerst je hele leven op straat te gooien of in de zoveelste catalogus van een datingsite te staan”, aldus Melvin Mughal, mede-oprichter van Love Potion. De app is in Amsterdam bedacht en ontwikkeld.

Love Potion iOS 
Love Potion iOS 
Love Potion iOS 
Love Potion iOS 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters