Nieuwe en goedkopere Sonos S3 lekt uit

Een nieuwe en goedkopere muziekspeler van Sonos is via Amazon gelekt. De Sonos S3 moet 300 dollar gaan kosten en kan net als zijn grotere broer, de Sonos S5, draadloos muziek afspelen via een netwerk.

Sonos S3

Webshop Amazon heeft een nieuwe Sonos speaker gelekt via haar website. De aanstaande Sonos S3 is een kleinere variant van de Sonos S5 en lijkt nagenoeg over de zelfde mogelijkheden te beschikken als zijn grotere broer. De S5 moet volgens Amazon 300 dollar gaan kosten, terwijl de webshop de S5 voor 360 dollar op de prijslijst heeft staan.

Op de pagina van Amazon valt te lezen dat de S3 beschikt over een 3 driver speaker systeem, 3 digital amps, 1 tweeter, 2 mid range drivers en een enkele bass radiator. De S3 kan zowel via een smartphone als een computer-applicatie muziek streamen via het netwerk. Integratie voor verschillende radio-stations en Spotify is ook aanwezig, net als bij de S5 het geval is. De S3 lijkt ook op een Sonos Bridge aangesloten te kunnen worden zodat draadloos muziek gestreamd kan worden in huis of op kantoor.

Sonos heeft komende week een evenement in Nederland voor de pers gepland staan. Onduidelijk is nog of de nieuwe S3 ook daar te zien zal zijn.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters