Nieuwe features in de Pokémon Go update

Voorbije nacht heeft Niantic Pokémon Go voorzien van een update die terug laat zien welke Pokémons nabij zijn, de stroombesparing-modus terugbrengt en nog veel meer! Wat er allemaal nieuw is in deze update kom je hier te weten.

Pokémon Go update

Zowel de Android als iOS-versie van Pokémon Go zijn voorzien van een update. In het geval van iOS is de applicatie geüpdatet naar versie 1.3. Bij Android is Pokémon Go ondertussen al toe aan versie 4.0.

Stroombesparing

IMG_0266Met de vorige update van Pokémon Go voor iOS koos Niantic ervoor de stroombesparing-modus uit de iOS-applicatie te halen. Dit omdat de functie niet naar behoren werkte. In de nieuwe update voor Pokémon Go is deze functie (gelukkig) terug ingebouwd in de applicatie. Je kunt de functie aanzetten in de instellingen van het spel. Wanneer je, na de functie aan te zetten, je smartphone niet meer recht voor je gezicht houdt, dan wordt het scherm donker en wordt het Pokémon Go-logo een beetje zichtbaar. Op Android is de functie nog altijd aanwezig.

Wijzig je gebruikersnaam

Ook is het vanaf nu mogelijk om je gebruikersnaam te veranderen in Pokémon Go. Iets wat voor velen niet nodig lijkt, maar toch wel handig kan zijn. Mocht je je gebruikersnaam willen veranderen, dan kun je dit doen door naar de instellingen van het spel te gaan. Daar zie je dan de optie “change username”. Maar let er wel op dat je je gebruikersnaam slechts één keer kan veranderen.

Gras

Pokémon Go grasVanaf het begin waren er al problemen met het lijstje dat weergeeft welke Pokémons er dichtbij zijn. Eerst werkte de voetjes die de afstand toonde niet, daarna gingen Pokémons die in de lijst stonden niet weg. Met de nieuwe update hoopt Niantic dit probleem te hebben verholpen. Nu zie je Pokémons die dichtbij zijn namelijk in gras. Hoe ver ze zijn is wel niet duidelijk met het gras aangezien er bij iedere Pokémon even veel gras staat. Omdat Niantic nog aan het testen is met andere mogelijkheden om nabije Pokémons weer te geven in de lijst, kan het zijn dat er binnenkort weer een andere weergave komt voor Pokémons in je buurt. Zo is Niantic bijvoorbeeld ook aan het testen om Pokémons weer te geven op de kaart, maar waarschijnlijk zal deze mogelijkheid het niet halen. Doordat je ziet waar de Pokémons zitten wordt het spel een beetje saai.

Dichtbij

Pokémon Go dichtbij + gymsOok de gyms worden nu weergegeven in de lijst waar je nabije Pokémons vindt. Bij de afbeelding van de gym staat vanaf nu eveneens de Pokémon die je er kunt vinden.

Bugfixes

Bij Niantic hebben ze verder ook heel wat bugs opgelost. Zo zal je nu terug beloond worden met XP wanneer je op een perfecte manier een Poké ball naar een Pokémon gooit. Sinds een tijd gebeurde dit niet meer. Ook worden medailles nu terug helemaal juist weergegeven. Na een vorige update gebeurde het wel vaker dat er een verkeerd onderschrift bij een medaille stond. Verder zijn er nog een aantal andere, kleine, verbeteringen doorgevoerd.

Bron: iCulture

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters