Nieuwe firmware Nokia 5800 XpressMusic beschikbaar

De Nokia 5800 XpressMusic is inmiddels al een tijdje op de markt, maar dat weerhoudt de maker er niet van om het apparaat te blijven verbeteren. Nokia heeft zojuist de vijfde firmware-update gereleased voor het toestel.

Nokia 5800 XpressMusic totaalbeeld

De Nokia 5800 XpressMusic was vorig jaar een flinke hit voor Nokia en dat betekend ook dat er nu nog veel mensen met een dergelijke telefoon rondlopen. Om ook deze mensen van dienst te zijn, heeft Nokia alweer de vijfde firmware-update voor de 5800 uitgebracht. De nieuwe firmware, met rugnummer v50.0.005, is in de eerste landen al over the air verkrijgbaar.

Wat de veranderingen in de nieuwe FOTA-update zijn is niet precies bekend, maar uiteraard brengt de nieuwe softwareversie een aantal verbeteringen in de snelheid en is het toestel weer een beetje stabieler. De update, die nu nog alleen door de lucht verkrijgbaar is, zal later ook bij de Nokia Service Update en in de servicepoints binnendruppelen. Of de update ook in Nederland al verkrijgbaar is, is niet bekend.

Bron: SymbianFreak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gast bedroefd -

  Inmiddels ook de V50 update ontvangen. Helaas kan ik nu mijn agenda niet meer op het startscherm tonen. Heeft iemand hier een oplossing voor?

 2. bedroefd -

  Wel jammer voor Vodafone klanten dat die nog niet eens de V40 firmware hebben mogen ontvangen. Dus los van het telefoon merk kan een provider die 'eigen' telefoons levert ook goed dwars zitten.

 3. HTC-Freak -

  Ik snap voorgaande reactie`s niet. Nokia komt inderdaad het meest met update`s uit. Apple zelden. HTC ook niet zo vaak en Samsung en SOE minder als nokia en vaker als HTC en Apple. Nokia moet wel vaak met update`s komen omdat ze gewoon slechte software hebben. De software van Samsung en SOe is gewoon stabieler en hoeft niet vaak herzien te worden. Voor mijn werk repareer ik Nokia, Samsung en SOE toestellen.

 4. crim -

  Kijk zo maak je je klanten nou blij. Ik koop ook geen mob van SE meer omdat je vrijwel geen ondersteuning krijgt. Nu nog een mooie update voor mijn N97 mini en ik ben helemaal blij 😛

 5. bart vuijk -

  Wat ik zo fijn vind aan Nokia, en Apple, en in mindere mate helaas HTC, is dat die fabrikanten regelmatig met updates komen voor hun toestellen, ook al zijn ze wat ouder. Omdat ik lelijke berichten lees over de ondersteuning van Sony Ericsson en Samsung neem ik die toestellen bij voorbaat al niet.

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters