Nieuwe foto's BlackBerry OS 10 komen uit

De website CrackBerry heeft met een DevAlpha-smartphone mogen spelen van RIM waarop een vroege build van BlackBerry 10 staat. De site heeft verschillende foto’s van de interface gepresenteerd.

Dankzij de nieuwe lichting foto’s van de interface van BlackBerry OS 10 is inmiddels een duidelijk beeld te vormen van het nieuwe OS. De interface ziet er vernieuwend uit en werkt met vegen van links naar rechts. Zodra je naar de zijkanten veegt krijg je een nieuwe menu te zien. Daarnaast is de gehele interface opgebouwd uit kaarten en grote pictogrammen zodat alles gemakkelijk middels touch te bedienen is.

De DevAlpha waarop Blackberry OS 10 al draaide werd door een medewerker van RIM tentoongesteld tijdens de BlackBerry 10 Jam in Londen. De Blackberry 10 Jam is een ontwikkelaarsconferentie waarmee RIM de wereld afreist om ontwikkelaars te informeren over het nieuwe platform. Op de afbeeldingen is ook te zien dat alle sociale kanalen, e-mail, BBM en Gmail in één inbox worden weergegeven. Daarnaast lijkt het erop dat BBM meteen al zal worden gezdet op BlackBerry OS 10, terwijl het voor QNX nog steeds niet is vrijgegeven.

Ook is de nieuwe muziekspeler te zien op het toestel en de manier waarop deze middels een swype verkleind kan worden. Tot slot is de fotogalerij tentoongesteld waarmee foto’s snel gedeeld kunnen worden via social media of e-mail. BlackBerry OS 10 wordt dit najaar vrijgegeven door RIM.

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

BlackBerry OS 10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    Het toetsenbord woordenboeksysteem vind ik geniaal. Wat betreft de 3 puntjes, liever een staandaard icoontje voor extra opties dan dat elke fabrikant nieuwe icoontjes moeten verzinnen, net zoals instellingen bijna altijd een tandwiel of gereedschap is.

Steve Jobs innovatie

Apple na Steve Jobs: waar blijft de grote innovatie? lees verder

Project Ara

Modulaire smartphone: Google’s Project Ara is springlevend dankzij Facebook lees verder

ARKit

Waarom Apple Android ver achter zich gaat laten als het om augmented reality gaat lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

Bixby Voice

Samsung Galaxy S8: waar blijft Bixby Voice? lees verder

Facetime

Elf verborgen iOS 11 features die je moet proberen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters