‘Dit zijn LG’s nieuwe Android Wear 2.0 smartwatches’

Ongeveer een week geleden kwam het bericht dat Google twee nieuwe smartwatches zou laten maken door LG. De namen van de wearables werden door Evan Blass van Venture Beat bekendgemaakt: de LG Watch Sport en de LG Watch Style. Helaas waren er toen nog geen duidelijke foto’s beschikbaar. Via een bron zijn nu foto’s opgedoken, waarop de twee smartphones goed zichtbaar zijn.

LG Watch Sport

De LG Watch Sport is de meer robuuste van de twee wearables. Op de foto is een zwarte smartwatch te zien met een rubberen band en metalen behuizing. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit niet de enige uitvoering zijn, maar zal gekozen kunnen worden uit verschillende opties. Aan de zijkant van het horloge bevinden zich drie fysieke knoppen. De Watch sport is iets groter dan de Watch Style met een rond 1.38 inch display en een resolutie van 480 x 480 pixels.

LG Android Wear 2.0 smartwatches

LG Watch Style

In tegenstelling tot de Watch Sport ziet de LG Watch Style er gracieus en petite uit. Het horloge heeft ook een metalen behuizing, maar lijkt een leren band te hebben in plaats van een rubberen zoals bij de Watch Sport. Ook heeft de smartwatch maar twee knoppen. Het display is 1.2 inch groot met een resolutie van 360 x 360 pixels.

Lancering van smartwatches

De twee LG smartwatches zouden op 9 februari gelanceerd moeten worden tijdens een evenement van Google. Tijdens het event zou Google meer bekend moeten maken over eventuele integratie van de Google Assistent in de nieuwe horloges. Op die dag zal ook Android Wear 2.0 uitgebracht worden, welke meteen op de horloges zal draaien.

Bron: Technobuffalo

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters