Nieuwe foto's opvolger HTC One laten rondere achterkant zien

Nieuwe uitgelekte foto’s van de opvolger van de HTC One laten een afgeronde achterkant zien en een licht gewijzigd design.

Deze telefoon, die de werktitel M8 draagt, is al een paar keer uitgelekt. Nu is de achterkant goed te zien, die wat ronder is dan die van de huidige HTC One. De voorkant ziet er ongeveer hetzelfde uit, voor zover dat uit de tamelijk vage foto opgemaakt kan worden.

Aan de achterkant valt verder op dat het lijnenspel dat bekend is van de One, niet in dezelfde aluminiumkleur is uitgevoerd, maar in zwart. Wat dit te betekenen heeft, is niet duidelijk. Wel is de tweede camera op de achterkant nog eens goed in beeld.

Of het toestel op de foto aluminium- of goudkleurig is, kan uit de foto’s niet erg goed worden opgemaakt. We weten wel dat de HTC One aanvankelijk in zwart en aluminiumkleur is uitgebracht, en dat er later andere kleuren verschenen, waaronder goud. Ook is er een echte 24-karaats gouden HTC One gemaakt in een zeer beperkte oplage.

De specificaties van de HTC M8, die wellicht HTC One 2 gaat heten, zijn al vele malen genoemd. Het toestel zou een wat groter HD-scherm krijgen dan de huidige 4,7-inch, tegen de vijf inch aan. De dualcamera op de achterkant zou tweemaal 5 megapixel bieden en de processor, waarvan wordt vermoed dat het een Qualcomm Snapdragon 800 of 805 wordt, wordt ondersteund door 2GB ram. Android Kitkat drijft de boel aan.

Nieuwe foto's opvolger HTC One laten rondere achterkant zien gsmarena 002 
Nieuwe foto's opvolger HTC One laten rondere achterkant zien gsmarena 001 

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters