‘Nieuwe foto’s Samsung Galaxy S8 interface en iconen online verschenen’

De afgelopen tijd zijn er behoorlijk wat foto’s en video’s online verschenen, welke het uiterlijk van de Samsung Galaxy S8 zouden weergeven. Sommige beelden leken meer plausibel dan anderen, maar hoe het toestel er echt uit zal zien is nog niet zeker. Ook van de het nieuwe interface van het toestel zijn beelden gelekt. Onlangs verschenen een paar nieuwe foto’s van wat er precies op het S8 scherm te zien zal zijn.

Samsung Galaxy S8 iconenNieuwe versimpelde iconen

De foto’s zijn afkomstig via een recente Samsung Smart Switch APK. Met de Smart Switch app kunnen bestanden van een oud toestel worden overgrebracht naar een nieuw Galaxy toestel. Hoewel de resolutie van de foto’s niet geweldig is, geven ze toch een redelijk beeld van wat er van de nieuwe Galaxy toestellen verwacht kan worden. Wat meteen opvalt, is dat de iconen een make over zijn ondergaan. Samsung kiest duidelijk voor versimpeling en dat wordt duidelijk doorgevoerd naar de vormgeving van de iconen.

Samsung Galaxy S8 interfaceMeer functionele interface

Wat min of meer vaststaat is dat de Galaxy S8 toestellen zullen draaien op Android 7 Nougat, met daaroverheen Samsung’s eigen interface software. Waar de vorige toestellen Samsung’s TouchWiz interface kregen, zal dat bij de nieuwe toestellen veranderd worden. Samsung streeft ernaar de gebruikerservaring meer naadloos en efficiĆ«nter te maken. Daarom kiest het bedrijf voor een nieuw interface, welke functioneler en meer simplistisch is. Op de foto’s is deze filosofie duidelijk zichtbaar.

Waarschijnlijk meer gelekte foto’s de komende twee weken

Over twee weken zullen de S8 toestellen eindelijk worden onthuld en zal alles voor eens en altijd duidelijk zijn. Het is wel waarschijnlijk dat er voor die tijd nog meer beelden van de smartphones zullen opduiken. Meestal verschijnen er steeds meer gelekte foto’s naarmate de lanceringsdatum nadert.

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters