‘Nieuwe foto’s Samsung Galaxy S8 interface en iconen online verschenen’

De afgelopen tijd zijn er behoorlijk wat foto’s en video’s online verschenen, welke het uiterlijk van de Samsung Galaxy S8 zouden weergeven. Sommige beelden leken meer plausibel dan anderen, maar hoe het toestel er echt uit zal zien is nog niet zeker. Ook van de het nieuwe interface van het toestel zijn beelden gelekt. Onlangs verschenen een paar nieuwe foto’s van wat er precies op het S8 scherm te zien zal zijn.

Samsung Galaxy S8 iconenNieuwe versimpelde iconen

De foto’s zijn afkomstig via een recente Samsung Smart Switch APK. Met de Smart Switch app kunnen bestanden van een oud toestel worden overgrebracht naar een nieuw Galaxy toestel. Hoewel de resolutie van de foto’s niet geweldig is, geven ze toch een redelijk beeld van wat er van de nieuwe Galaxy toestellen verwacht kan worden. Wat meteen opvalt, is dat de iconen een make over zijn ondergaan. Samsung kiest duidelijk voor versimpeling en dat wordt duidelijk doorgevoerd naar de vormgeving van de iconen.

Samsung Galaxy S8 interfaceMeer functionele interface

Wat min of meer vaststaat is dat de Galaxy S8 toestellen zullen draaien op Android 7 Nougat, met daaroverheen Samsung’s eigen interface software. Waar de vorige toestellen Samsung’s TouchWiz interface kregen, zal dat bij de nieuwe toestellen veranderd worden. Samsung streeft ernaar de gebruikerservaring meer naadloos en efficiĆ«nter te maken. Daarom kiest het bedrijf voor een nieuw interface, welke functioneler en meer simplistisch is. Op de foto’s is deze filosofie duidelijk zichtbaar.

Waarschijnlijk meer gelekte foto’s de komende twee weken

Over twee weken zullen de S8 toestellen eindelijk worden onthuld en zal alles voor eens en altijd duidelijk zijn. Het is wel waarschijnlijk dat er voor die tijd nog meer beelden van de smartphones zullen opduiken. Meestal verschijnen er steeds meer gelekte foto’s naarmate de lanceringsdatum nadert.

Bron: SamMobile

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters