‘Nieuwe foto’s Samsung Galaxy S8 interface en iconen online verschenen’

De afgelopen tijd zijn er behoorlijk wat foto’s en video’s online verschenen, welke het uiterlijk van de Samsung Galaxy S8 zouden weergeven. Sommige beelden leken meer plausibel dan anderen, maar hoe het toestel er echt uit zal zien is nog niet zeker. Ook van de het nieuwe interface van het toestel zijn beelden gelekt. Onlangs verschenen een paar nieuwe foto’s van wat er precies op het S8 scherm te zien zal zijn.

Samsung Galaxy S8 iconenNieuwe versimpelde iconen

De foto’s zijn afkomstig via een recente Samsung Smart Switch APK. Met de Smart Switch app kunnen bestanden van een oud toestel worden overgrebracht naar een nieuw Galaxy toestel. Hoewel de resolutie van de foto’s niet geweldig is, geven ze toch een redelijk beeld van wat er van de nieuwe Galaxy toestellen verwacht kan worden. Wat meteen opvalt, is dat de iconen een make over zijn ondergaan. Samsung kiest duidelijk voor versimpeling en dat wordt duidelijk doorgevoerd naar de vormgeving van de iconen.

Samsung Galaxy S8 interfaceMeer functionele interface

Wat min of meer vaststaat is dat de Galaxy S8 toestellen zullen draaien op Android 7 Nougat, met daaroverheen Samsung’s eigen interface software. Waar de vorige toestellen Samsung’s TouchWiz interface kregen, zal dat bij de nieuwe toestellen veranderd worden. Samsung streeft ernaar de gebruikerservaring meer naadloos en efficiënter te maken. Daarom kiest het bedrijf voor een nieuw interface, welke functioneler en meer simplistisch is. Op de foto’s is deze filosofie duidelijk zichtbaar.

Waarschijnlijk meer gelekte foto’s de komende twee weken

Over twee weken zullen de S8 toestellen eindelijk worden onthuld en zal alles voor eens en altijd duidelijk zijn. Het is wel waarschijnlijk dat er voor die tijd nog meer beelden van de smartphones zullen opduiken. Meestal verschijnen er steeds meer gelekte foto’s naarmate de lanceringsdatum nadert.

Bron: SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters