‘Nieuwe foto’s uitgelekt van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge’

Aankomend weekend begint het Mobile World Congress en tijdens deze beurs worden nieuwe smartphones, wearables en devices gepresenteerd. Samsung presenteert zondag om 19.00 waarschijnlijk de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Er zijn nu meer foto’s uitgelekt van beide toestellen door diverse bronnen. Naast deze uitgelekte foto’s en video’s is de onthulling live te zien via een virtuele show.

Voor de meesten is het geen verrassing meer hoe de hardware eruit komt te zien. Ook voor de software zijn er geen verrassingen meer. Er zijn al veel foto’s en video’s gelekt over beide toestellen.

Samsung Galaxy S7

Verschillende specificaties

Het scherm Samsung Galaxy S7 Edge is groter dan de Samsung Galaxy S7, het formaat van dit scherm is 5,5-inch. De S7 heeft een 5,1-inch scherm. Beide toestellen zijn relatief dun. De prijs voor de Galaxy S7 zal waarschijnlijk 699 euro zijn en de Galaxy S7 Edge zou 799 euro gaan kosten en zal vanaf 11 maart verkrijgbaar zijn in de Benelux. Naast de prijs en de afmeting van het beeldscherm is er nog een ander verschil: het verschil zit hem in de batterij. De S7 heeft een 3000 mAh batterij en de S7 Edge heeft een 3600 mAh-batterij.

Overeenkomende specificatiesSamsung Galaxy S7 Edge

Beide toestellen hebben een Exynos-octacoreprocessor bestaand uit een quadcore-deel met een kloksnelheid van 2,3GHz en een met een kloksnelheid van 1,6GHz. Aan de voorkant zit een 12-megapixelcamera en de achterkant een 5-megapixelcamera. Een interngeheugen van 32GB en hebben een sd kaartslot die je kan uitbreiden tot 200GB. Daarnaast zijn de toestellen water- en stofbestendig.

Unpacked 360 view

Virtual reality

De presentatie van de high-end toestellen kan je via een live-stream volgen via Youtube. Samsung heeft een app ontwikkeld waar de onthulling te zien is in virtual reality. De app waar de toestellen virtueel te zien zijn heet ‘Unpacked 360 View’. Gebruikers kunnen kiezen uit vier camerastandenpunten en hebt een virtuele bril of een Google Cardboard nodig in combinatie met je smartphone om de nieuwste paradepaardjes te zien.

Bron: Steve Hemmerstoffer, uSWITCH

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters