Nieuwe foto's van de derde Droid-telefoon verschenen

De Droid-serie begint zich snel uit te breiden. Onlangs dook de derde telefoon in de serie, na de Droid en de Droid Eris, op bij de FCC. Nu zijn er nieuwe foto’s van het toestel verschenen.

Saygus Vphone V1

De foto’s zijn een stuk duidelijker dan de vage foto die onlangs bij de FCC verscheen. Op de foto’s is duidelijk te zien dat het toestel gelijkenissen vertoont met de Motorola Droid, de eerste telefoon in de Droid-serie. De telefoon, gemaakt door het bedrijf Saygus, heeft dezelfde formfactor als de Droid en een gelijkwaardige zwarte afwerking. Er zit tevens een qwerty-toetsenbord op dat lijkt op het toetsenbord van de Droid.

Op de foto’s is ook een deel van de interface te zien. Opvallend is dat op een van de foto’s het homescreen te zien is waarvan het onderste gedeelte bijzonder veel lijkt op de HTC Sense-interface. Deze komt echter niet in de andere foto’s terug. Saygus lijkt dus iets geknutseld te hebben met de interface. Welke versie van Android op de telefoon draait is niet bekend. Wel is bekend dat Saygus de telefoon de Vphone V1 genoemd heeft, en dat de release gepland staat voor ergens begin 2010. Qua specificaties kan de Vphone V1 goed met de concurrentie mee. Er zit een 3,5 inch scherm op met een 800×480-resolutie. De processor is een Marvell PXA310 op 624MHz. Tevens zit er een 5-megapixelcamera op met autofocus en beschikt het toestel over Wi-Fi, Bluetooth en connectiviteit voor het Amerikaanse 3G-netwerk. Het toestel is daarmee niet geschikt voor Europa, maar het is niet uitgesloten dat er een GSM-versie verschijnt, zoals dat bij de eerste Droid gebeurde. Deze gaat in Europa verkocht worden onder de naam Milestone. Over de prijs is nog niets bekend.

Saygus Vphone V1

 

Saygus Vphone V1

 

Saygus Vphone V1

 

Saygus Vphone V1

 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple gebouw

Apple is het meest winstgevende bedrijf op aarde lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Steve Jobs innovatie

Apple na Steve Jobs: waar blijft de grote innovatie? lees verder

Nokia 3310 test

Is de nieuwe Nokia 3310 net zo onverwoestbaar als zijn voorganger? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters