Nieuwe foto's van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro 2 duiken op

De Sony Ericsson Mango, die waarschijnlijk omgedoopt zal worden tot de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 2, is wederom gelekt in een serie foto’s. De kleine smartphone beschikt over een 1GHz-processor en Android 2.3.3.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

Dat de Sony Ericsson Mango er aan zit te komen was al even bekend, maar ondertussen lekken er steeds meer foto’s van het toestel uit en is duidelijk geworden dat dit de opvolger van de Xperia Mini Pro zal gaan worden. De nieuwe Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 2 beschikt volgens nieuwe informatie over een Qualcomm QSD8250 1Ghz-processor en een 3″-touchscreen met HVGA-resolutie. Ook de bekende Adreno 205 grafische-processor die ook in de Xperia Arc en in de Xperia Play zit zal in dit toestel terug keren. De telefoon krijgt daarnaast een 5-megapixelcamera die voorzien is van de Sony technologie genaamd Exmor R.

Ook het touchscreen van de nieuwe Mini Pro 2 zal de beschikking gaan krijgen over de Mobile Bravia Engine van Sony en daarmee de zelfde technologie in huis hebben als de Xperia Arc, aldus de geruchten. De fabrikant wil desondanks het toestel in het wat lagere segment gaan plaatsen en de verwachting is dat de prijs van het toestel tussen de 200 en 300 euro zal komen te liggen.

De bron weet tot slot te melden dat Android 2.3.3 op de telefoon zal draaien en uiteraard ook Wi-Fi, UMTS, DLNA en GPS niet zullen ontbreken op deze nieuwe mini-smartphone. Onduidelijk is nog wanneer Sony Ericsson de smartphone zal gaan aankondigen.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart -

  Dit toestel wordt de Xperia duo. Deze naam is tegelijk vastgelegd met de Arc, pro en neo.
  Ben benieuwd of er ook een model zonder qwerty toetsenbord komt. Als er inderdaad een Exmor R sensor komt zal de lancering pas in de herfst plaatsvinden daar de Neo ook uitegsteld is omdat SE niet genoeg van die dingen heeft.

  1. Dominick -

   Ja, er is ook een model zonder qwerty. Die heeft als codenaam Smultron en zal waarschijnlijk tegelijk aangekondigd worden.

   Xperia Duo is inderdaad een naam die vastgelegd is naast Arc, Neo en Play, maar het lijkt logischer dat die naar een dualcore-toestel gaat. Ik zou niet weten waarom ze dit ding duo zouden noemen…

   Ja, ligt die vertraging aan de Exmor R-sensoren? Ik weet wel dat dat in ieder geval niet het enige kan zijn omdat ook de Play minder geproduceerd kan worden, en die heeft geen Exmor R….

   1. pmmixx -

    Volgens mij is het idd niet alleen de sensor waar de vertragingen door komen.
    Sony heeft natuurlijk meerdere onderdelen die in japan geproduceerd worden, en na de ramp gaat dit allemaal wat stroever.

    Idd is die sensor ook te weinig voorradig. Maar zal niet het enige zijn.

   1. Dominick -

    True true. Exmor R is het in het geval van de telefoons. Ik heb het hele artikel nog eens nagelopen 🙂

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters