Nieuwe foto's van de Sony Ericsson Xperia Mini Pro 2 duiken op

De Sony Ericsson Mango, die waarschijnlijk omgedoopt zal worden tot de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 2, is wederom gelekt in een serie foto’s. De kleine smartphone beschikt over een 1GHz-processor en Android 2.3.3.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

Dat de Sony Ericsson Mango er aan zit te komen was al even bekend, maar ondertussen lekken er steeds meer foto’s van het toestel uit en is duidelijk geworden dat dit de opvolger van de Xperia Mini Pro zal gaan worden. De nieuwe Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 2 beschikt volgens nieuwe informatie over een Qualcomm QSD8250 1Ghz-processor en een 3″-touchscreen met HVGA-resolutie. Ook de bekende Adreno 205 grafische-processor die ook in de Xperia Arc en in de Xperia Play zit zal in dit toestel terug keren. De telefoon krijgt daarnaast een 5-megapixelcamera die voorzien is van de Sony technologie genaamd Exmor R.

Ook het touchscreen van de nieuwe Mini Pro 2 zal de beschikking gaan krijgen over de Mobile Bravia Engine van Sony en daarmee de zelfde technologie in huis hebben als de Xperia Arc, aldus de geruchten. De fabrikant wil desondanks het toestel in het wat lagere segment gaan plaatsen en de verwachting is dat de prijs van het toestel tussen de 200 en 300 euro zal komen te liggen.

De bron weet tot slot te melden dat Android 2.3.3 op de telefoon zal draaien en uiteraard ook Wi-Fi, UMTS, DLNA en GPS niet zullen ontbreken op deze nieuwe mini-smartphone. Onduidelijk is nog wanneer Sony Ericsson de smartphone zal gaan aankondigen.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters