'Nieuwe foto's van Microsoft's project Pink lekken uit met de Turtle en de Pure'

Op het internet zijn afgelopen nacht meerdere plaatjes gelekt van telefoons die Microsoft aan het produceren zou zijn. De project Pink-telefoon en de Pure-telefoon zouden op een speciale versie van Windows Phone 7 gaan lopen.

Microsoft Turtle

Het internet lijkt opeens vol te liggen met informatie van Microsoft’s nieuwe telefoons. Nadat het er eerder op leek dat project Pink ten doden was opgeschreven binnen Microsoft weet onder anderen Gizmodo nu te melden dat het project nog spring levend is en dat er zelfs naast de Turtle-versie gewerkt wordt aan de Pure-versie van project Pink. De Turtle-versie zou op een Palm Pre lijkende telefoon gaan worden van Microsoft die op een speciale versie van Windows Phone 7 zou gaan lopen. Eerder op de avond zou promotiemateriaal uitgelekt zijn van de ‘Turtle-telefoon’ waaruit duidelijk werd dat het toestel middels het Amerikaanse netwerk van Verizon verkocht zal gaan worden en de telefoons door Sharp geproduceerd gaan worden. Volgens een anonieme bron van Gizmodo zou de ‘Turtle’ de Sharp PB10ZU zijn.

Microsoft Pure

Nu lijkt er een nieuwe variant bij de ‘Turtle-versie’ te komen, eentje die voorzien is van een volledig Qwerty-toetsenbord die deze keer naar de zijkant openschuift en de naar ‘Pure’ mee zal gaan krijgen van Microsoft, aldus Gizmodo. Deze telefoon is eveneens gemaakt door Sharp en zou rugnummer PB20ZU gaan dragen. De renders van beide toestellen zouden afkomstig zijn uit promotiemateriaal die gemaakt wordt voor de campagne rondom beide telefoons. Uit de informatie die de bron heeft gekregen komt ook naar voren dat de telefoons helemaal gericht zijn op social media zoals Twitter en Facebook. Ook zouden beide toestellen voor de introductie van Windows Phone 7 in de winkels liggen wat weer zou suggereren dat ze op een ander OS dan WP 7 zullen gaan lopen. Geruchten gaan dat begin mei de telefoons aangekondigd gaan worden of al in de winkels zullen gaan liggen.

Ondertussen weet gelijktijdig iemand anders weer via Twitter screenshots en nog meer materiaal van de Pure zelf te lekken. Allereerst zou het dialer-menu te zien zijn om nummers te draaien en daarnaast een foto die gemaakt is met het toestel en een plaatje dat het standaard plaatje zou zijn in het toestel voor contacten. De screenshots zijn genomen in een HVGA-kwaliteit wat erop zou kunnen duiden dat de Pure een HVGA-scherm zal gaan krijgen. Nadat ZDNet contact had opgenomen met de Twitteraar en gevraagd had om meer informatie vanuit de rom van het toestel kwamen nog een paar interessante geruchten naar voren. Zo zou de Pink-rom vier verschillende formfactor-namen bevatten, namelijk Turtle, Pure, Lion en Pride. Onduidelijk is nog aan wat voor soort toestellen we echter moeten denken bij de overige twee namen. De Turtle is de Palm Pre-look-alike en de Pure is de Qwerty-telefoon. Samen zou het project Pink heten.

De verwachting is dat de komende weken langzaam meer informatie over de project Pink naar buiten zal gaan komen van Microsoft.

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Microsoft Pure

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters