Nieuwe foto's van Samsung Galaxy F, luxe versie van de S5

Er zijn weer wat nieuwe foto’s op internet geplaatst van de Samsung Galaxy F. Dat moet een luxueuze variant van de Galaxy S5 worden, met een metalen achterkant in plaats van plastic. Of de foto’s echt zijn valt niet te verifiëren.

De plaatjes komen redelijk overeen met de renders die twitterreporter @evleaks vorige week lekte, dus wellicht gaat het hier om het echte toestel. Het lijkt hier te gaan om een zwarte versie van de Galaxy F met een geborstelde metalen achterkant. Ook zitten de frontcamera en de sensors op dezelfde plek als in de eerdere render die @evleaks heeft gelekt.

De bezels rondom het scherm lijken een stuk smaller te zijn dan die van de Galaxy S 5. Dat lijkt ook te maken te hebben met het gegeven dat het scherm iets groter is, 5,3 inch.

Of het geborstelde metaal echt metaal is, en niet metalig geverfd plastic, valt op grond van de plaatjes niet te zeggen. De LG G3 lijkt ook metalig, maar is ook gewoon van plastic. Maar volgens de anonieme tipgever die dit plaatje naar Phone Arena stuurde, is het wel degelijk een metalen toestel en is het ondanks het grotere scherm een fractie kleiner dan de Galaxy S5. Het zou hier gaan om een testmodel, dus het ontwerp kan nog enigszins veranderen, aldus die tipgever.

Nieuwe foto's van Samsung Galaxy F, luxe versie van de S5 samsung galaxy f leak 1 710x519 
Nieuwe foto's van Samsung Galaxy F, luxe versie van de S5 samsung galaxy f leak 2 
Nieuwe foto's van Samsung Galaxy F, luxe versie van de S5 samsung galaxy f leak 11 

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

    Ben erg benieuwd wat voor soort aluminium dit is. Als het LG's aluminium is dan is het teleurstellend, als het echt gewoon een metalen achterkant én zijkant is, dan is dat best tof.

  2. Bahri Guney -

    Inderdaad ziet er mooi uit , een geduchte concurrent voor de LG G3 ..niet moeilijk te raden maar deze zal ook vast een Quad HD scherm hebben net als de LG G3 ..wat deze weer een stapje vooruit maakt op alle andere High-end toestellen die momenteel op de markt zijn en gaan komen in dit jaar …
    Wat voor mij nog doorslaggevend zal zijn is dat deze Galaxy F …..een stukje handzamer is als de S5 en dus nog compacter als de G3 ….Het enigste waar Samsung voor moet opletten is dat ze de beruchte Samsung schil minimaal moeten houden …Dan wordt dit een absolute KASKRAKER samen met de Iphone 6 die nog gaat komen !!

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters