‘Nieuwe foto’s verschenen van Sony Xperia Z5 en Xperia Z5 Compact’

Er is nieuw beeldmateriaal online gezet waarop de nieuwe toptelefoon van Sony te zien zou zijn. Het gaat hier om de Xperia Z5. Daarnaast is ook zijn kleinere broertje, de Xperia Z5 Compact te zien.

Sony Xperia Z5

De foto’s zijn gepubliceerd door No Where Else. Het is geen grote verrassing dat er beeldmateriaal is verschenen van de toekomstige toptelefoon van Sony. Op 2 september wordt de Xperia Z5 zo goed als zeker aangekondigd op een persconferentie op de IFA-beurs in Berlijn, waarbij All About Phones aanwezig zal zijn.

Op de foto zijn waarschijnlijk twee prototypes van de Sony-smartphones te zien. Wat vooral opvalt is de grote vergrendelknop aan de zijkant. Het gerucht gaat dat Sony hierin een vingerafdruksensor heeft geplaatst.

Andere specificaties van de Sony Xperia Z5 zijn nog onbekend. Waarschijnlijk plaatst Sony in zijn nieuwe vlaggenschip een scherm met een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Verder komt er als het goed is een Snapdragon 810-chipset in de smartphone te zitten met 3GB of 4GB werkgeheugen.

De telefoon zal waarschijnlijk weer foto’s maken in 20,7 megapixel, waarmee de Xperia Z5 ongeveer dezelfde specificaties heeft als zijn voorganger, de Xperia Z3+.

Over de Sony Xperia Z5 Compact is minder bekend. Hierover is nog geen informatie naar buiten gekomen. Wel is op een van de foto’s te zien dat de smartphones een micro USB-ingang krijgen, en dus niet de USB C-ingang die bijvoorbeeld telefoons als de OnePlus 2 en Samsung Galaxy Note 5 wel krijgen. USB C biedt iets meer mogelijkheden dan micro USB.

Sony Xperia Z5 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters