‘Nieuwe foto’s verschenen van Sony Xperia Z5 en Xperia Z5 Compact’

Er is nieuw beeldmateriaal online gezet waarop de nieuwe toptelefoon van Sony te zien zou zijn. Het gaat hier om de Xperia Z5. Daarnaast is ook zijn kleinere broertje, de Xperia Z5 Compact te zien.

Sony Xperia Z5

De foto’s zijn gepubliceerd door No Where Else. Het is geen grote verrassing dat er beeldmateriaal is verschenen van de toekomstige toptelefoon van Sony. Op 2 september wordt de Xperia Z5 zo goed als zeker aangekondigd op een persconferentie op de IFA-beurs in Berlijn, waarbij All About Phones aanwezig zal zijn.

Op de foto zijn waarschijnlijk twee prototypes van de Sony-smartphones te zien. Wat vooral opvalt is de grote vergrendelknop aan de zijkant. Het gerucht gaat dat Sony hierin een vingerafdruksensor heeft geplaatst.

Andere specificaties van de Sony Xperia Z5 zijn nog onbekend. Waarschijnlijk plaatst Sony in zijn nieuwe vlaggenschip een scherm met een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Verder komt er als het goed is een Snapdragon 810-chipset in de smartphone te zitten met 3GB of 4GB werkgeheugen.

De telefoon zal waarschijnlijk weer foto’s maken in 20,7 megapixel, waarmee de Xperia Z5 ongeveer dezelfde specificaties heeft als zijn voorganger, de Xperia Z3+.

Over de Sony Xperia Z5 Compact is minder bekend. Hierover is nog geen informatie naar buiten gekomen. Wel is op een van de foto’s te zien dat de smartphones een micro USB-ingang krijgen, en dus niet de USB C-ingang die bijvoorbeeld telefoons als de OnePlus 2 en Samsung Galaxy Note 5 wel krijgen. USB C biedt iets meer mogelijkheden dan micro USB.

Sony Xperia Z5 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters