Nieuwe geruchten over de opvolger van de iPhone 3G komen naar buiten

De website The Boy Genius Report heeft informatie geplaatst over de mogelijke opvolger van de iPhone 3G. De informatie heeft met name betrekking op de introductie, nieuwe functies en specificaties van de te nog lanceren nieuwe iPhone.

apple-iphone-3g-2_3The BGR heeft gisteren nieuwe informatie gepubliceerd over de opvolger van de iPhone 3G. Naar eigen zeggen is de informatie afkomstig van iemand met een hoge functie binnen AT&T en is deze informatie inmiddels door andere bronnen bevestigd. Wie deze bronnen zijn zetten ze er helaas niet bij. Let wel, de bevestiging betreft het feit dat de bron iemand binnen AT&T is en dat de informatie van hem of haar afkomstig is. Door Apple is er niks officieel bevestigd. Dit is wat er naar buiten is gekomen:

  • De nieuwe iPhone zal ergens halverwege juni aangekondigd worden. Maar gezien het verleden is dit nauwelijks nieuws te noemen.
  • De nieuwe iPhone zou sneller zijn en een ongeëvenaarde gebruikerservaring bieden. Of het hier gaat om alleen iPhone OS 3.0 of om daadwerkelijk een nieuwe iPhone wordt niet specifiek vermeld.
  • U-Verse iPhone applicatie. Deze applicatie zou het mogelijk maken om je audio- en videoapparatuur thuis met je iPhone te bedienen (play, pause, stop, vooruit- en terugspoelen).
  • De jaarlijkse introductie van een nieuwe iPhone zou een traditie gaan worden, waardoor we dus elk jaar een nieuwe iPhone kunnen verwachten.
  • iPhone OS 3.0 is een indicatie voor wat men van toekomstige iPhones en softwareversies mag gaan verwachten.
  • Er zou voor consumenten geen reden meer zijn een high-end device van AT&T te kiezen in plaats van een iPhone vanwege specificaties. Het verschil dat nu nog bestaat tussen de iPhone en high-end toestellen zou teniet gedaan worden.
  • Als laatste wordt er gespeculeerd over een HSDPA-verbinding tot 7,2 Mbps die mede mogelijk gemaakt wordt door de nieuwe Infineon-chipset.

Apple iPhone 3.0 OS

Op basis van deze informatie heeft The BGR ook zelf nog wat gespeculeerd over een toekomstige iPhone. Bij punt twee geven ze aan dat hierbij niet gezegd is of het over iPhone OS 3.0 gaat of over een nieuwe iPhone, maar zij gaan uit van het laatste. Over het verschil in specificaties tussen high-end toestellen en de nieuwe iPhone dat zal gaan verdwijnen speculeren ze over een slide-out qwerty-toetsenbord, autofocus camera en videosharing. In hoeverre deze informatie inderdaad waar blijkt te zijn is nog even afwachten tot halverwege juni.

Bron: Boygeniusreport

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters