Nieuwe geruchten over de opvolger van de iPhone 3G komen naar buiten

De website The Boy Genius Report heeft informatie geplaatst over de mogelijke opvolger van de iPhone 3G. De informatie heeft met name betrekking op de introductie, nieuwe functies en specificaties van de te nog lanceren nieuwe iPhone.

apple-iphone-3g-2_3The BGR heeft gisteren nieuwe informatie gepubliceerd over de opvolger van de iPhone 3G. Naar eigen zeggen is de informatie afkomstig van iemand met een hoge functie binnen AT&T en is deze informatie inmiddels door andere bronnen bevestigd. Wie deze bronnen zijn zetten ze er helaas niet bij. Let wel, de bevestiging betreft het feit dat de bron iemand binnen AT&T is en dat de informatie van hem of haar afkomstig is. Door Apple is er niks officieel bevestigd. Dit is wat er naar buiten is gekomen:

  • De nieuwe iPhone zal ergens halverwege juni aangekondigd worden. Maar gezien het verleden is dit nauwelijks nieuws te noemen.
  • De nieuwe iPhone zou sneller zijn en een ongeĆ«venaarde gebruikerservaring bieden. Of het hier gaat om alleen iPhone OS 3.0 of om daadwerkelijk een nieuwe iPhone wordt niet specifiek vermeld.
  • U-Verse iPhone applicatie. Deze applicatie zou het mogelijk maken om je audio- en videoapparatuur thuis met je iPhone te bedienen (play, pause, stop, vooruit- en terugspoelen).
  • De jaarlijkse introductie van een nieuwe iPhone zou een traditie gaan worden, waardoor we dus elk jaar een nieuwe iPhone kunnen verwachten.
  • iPhone OS 3.0 is een indicatie voor wat men van toekomstige iPhones en softwareversies mag gaan verwachten.
  • Er zou voor consumenten geen reden meer zijn een high-end device van AT&T te kiezen in plaats van een iPhone vanwege specificaties. Het verschil dat nu nog bestaat tussen de iPhone en high-end toestellen zou teniet gedaan worden.
  • Als laatste wordt er gespeculeerd over een HSDPA-verbinding tot 7,2 Mbps die mede mogelijk gemaakt wordt door de nieuwe Infineon-chipset.

Apple iPhone 3.0 OS

Op basis van deze informatie heeft The BGR ook zelf nog wat gespeculeerd over een toekomstige iPhone. Bij punt twee geven ze aan dat hierbij niet gezegd is of het over iPhone OS 3.0 gaat of over een nieuwe iPhone, maar zij gaan uit van het laatste. Over het verschil in specificaties tussen high-end toestellen en de nieuwe iPhone dat zal gaan verdwijnen speculeren ze over een slide-out qwerty-toetsenbord, autofocus camera en videosharing. In hoeverre deze informatie inderdaad waar blijkt te zijn is nog even afwachten tot halverwege juni.

Bron: Boygeniusreport

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters