Nieuwe Honor-smartphone verschenen: de Honor 4C

In Rusland is een nieuwe smartphone van Honor gepresenteerd. Het gaat hier om de Honor 4C. Het is nog onbekend of en wanneer deze smartphone in Nederland te koop zal zijn.

Honor 4C

Waarschijnlijk is de Honor 4C een smartphone die, geheel in lijn met het merk, niet al te veel geld gaat kosten. De smartphone heeft een scherm met een formaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. In de smartphone zit een Kirin 620-processor van Huawei. Deze chipset heeft acht kernen en heeft een maximale kloksnelheid van 1,2GHz.

In de Honor 4C zit 2GB werkgeheugen. De smartphone heeft een opslagcapaciteit van 8GB, dat uitbreidbaar is. De Honor 4C heeft op papier twee goede camera’s, die foto’s schieten in 13 en 5 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 2550 mAh.

De smartphone ondersteunt niet 4G-internet, maar beschikt wel over een FM-radio. Hij wordt uitgebracht in het wit, zwart en goud, maar het is dus nog afwachten of deze smartphone op een gegeven moment ook naar Nederland komt.

Honor is sinds ongeveer een half jaar in Nederland actief. De dochterfabrikant van Huawei is alleen online actief. Het heeft dus niet te maken met fysieke verkooppunten en omdat het niet veel geld is aan fysieke campagnes, op bijvoorbeeld billboards langs de snelweg, kan het de toestelprijs laag houden.

Voorbeelden zijn de Honor 6, die voor zijn specificaties een ontzettend redelijke prijs van 300 euro heeft. Andere budgetmodellen zijn de Honor 4X en de Honor 3C. De Honor 6+ zal op een gegeven moment ook in Nederland te koop zijn.

UPDATE 15:11

Honor heeft tegenover All About Phones laten weten dat de Honor 4C niet naar Nederland komt. “De Honor 4C volgt de Honor 3C op en komt niet naar West-Europa”, vertelt een woordvoerder van Honor. “Dit komt vooral omdat hij geen 4G-internet ondersteunt, terwijl wij ons op 4G-internet focussen. De Honor 4X is onze Honor 4C. Overigens heeft de Honor 4C geen octacoreprocessor, maar een quadcoreprocessor.”

Honor 4C 
Honor 4C 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters