'Nieuwe HTC One gaat HTC M9 heten'

Er komt dit jaar geen HTC One M8 Prime op de markt, meldt twitterreporter @evleaks. In plaats daarvan komen er begin 2015 twee One’s op de markt: de HTC M9 en de M9 Prime.

'Nieuwe HTC One gaat HTC M9 heten' htc one m8 prime
Detail van de geannuleerde One M8 Prime, volgens @evleaks

@evleaks meldt dat de ontwikkeling van de HTC One Prime is stopgezet, hoewel het toestel al vrijwel klaar was om op de markt gebracht te worden. Naar de reden moet ook hij gissen. Misschien wil HTC niet twee topmodellen gelijktijdig op de markt hebben. Het bedrijf richt zich momenteel meer op de midrangemarkt, waar de One M8 ver boven staat.

De One M8 is nog maar een paar maanden op de markt. In het verleden maakte HTC de fout om bijna gelijktijdig veel nieuwe superphones op de markt te brengen, waardoor klanten gingen afwachten: ze kochten niets, omdat ze verwachtten dat er over een paar weken wel weer een nieuw model zou verschijnen.

Mocht dit de reden zijn om de One M8 Prime te annuleren, dan vertelt HTC er in ieder geval niets over. Maar @evleaks heeft wel te horen gekregen hoe het begin volgend jaar zal gaan. Dan brengt HTC blijkbaar wel een Prime-toestel op de markt, naast de ‘gewone’ opvolger van de M8, die het woordje One laat vallen en HTC M9 zal heten.

De HTC One M8 is al de tweede in de serie. De originele HTC One, die vorig jaar januari op de markt kwam, staat te boek als de M7.

Details over de nieuwe M9 en M9 Prime zijn nog altijd duister. Maar er kan veilig van worden uitgegaan dat de toestellen de allerlaatste, snelste hardware zullen krijgen die er in het eerste kwartaal van 2015 te krijgen is.

Bron: @evleaks

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters