Nieuwe HTC One verslaat in benchmarktest Galaxy Note 3

De All New HTC One zal tijdens zijn onthulling eind deze maand in Londen voor weinig verrassingen zorgen. Alles lijkt inmiddels al te zijn uitgelekt, inclusief een benchmarktest.

Uit foto’s van de Franse website Nowhereelse blijkt dat de HTC in een benchmarktest van AnTuTu onder andere de Samsung Galaxy Note 3 verslaat. Ook de Xperia Z Ultra en de LG G2 moeten het onder andere afleggen tegen de nieuwe HTC One.

Waarschijnlijk zit er een 2,3 GHz Snapdragon 801-processor van Qualcomm in de nieuwe Taiwaneze telefoon en heeft het apparaat 2 GB werkgeheugen en 32 of 64 GB aan opslag. Het 1080p-scherm is waarschijnlijk 5 inch groot.

De nieuwe HTC One wordt op 25 maart definitief onthuld. Dan wordt duidelijk of we alle verrassingen, zoals een dualcamera aan de achterkant, al hebben gehad, of dat HTC nog wat meer in petto heeft.

Nieuwe HTC One verslaat in benchmarktest Galaxy Note 3 allnewhtcone 
Benchmarktest All New HTC One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Quasimodo -

    19 maart wordt hij pas geïntroduceerd dus dan is het pas bekend wat het echt gaat worden. Je zult nog even geduld moeten hebben 🙂

  1. Quasimodo -

   De ervaring leert inderdaad dat HTC moeite heeft met het slijten van zijn toestellen.
   Ik zou eerst maar eens afstappen van het ontbreken van een SD-kaartslot en het niet kunnen verwisselen van de accu als ik HTC zou zijn.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters