‘Foto’s gelekt van nieuwe HTC smartwatch’

In oktober vorig jaar doken er op de Chinese social media site Weibo foto’s op van een HTC smartwatch. Op het Horloge was naast het HTC logo, ook het logo van sportmerk Under Armour te zien. Verder had het apparaatje een resolutie van 360 x 360 pixels en gebruikte het Android als besturingssysteem. Op de foto’s was te zien dat het apparaat de codenaam Halfbeak had. Sinds de foto’s opdoken is er maanden geen nieuws over de smartwatch geweest, totdat er gisteren nieuwe foto’s opdoken.

Design HTC smartwatch

HTC smartwatchOok de nieuwe foto’s werden op Weibo gepost. En hoewel er in principe niet veel nieuws te zien is, geven ze wel een beter beeld van het horloge. Op de achterkant van de smartwatch zijn nog steeds de beide logo’s van HTC en Under Armour te zien. Daar bevindt zich ook een hartslagsensor en een aansluitingsmogelijkheid met vier pinnen. Aan de voorkant wordt het display omringd door een glanzende rand. Aan de rechterkant zijn twee fysieke knoppen geplaatst. De band van de wearable ziet er sportief uit in een combinatie van rood en zwart.

Nog steeds Android Wear 1.3

Wat interessant is, is dat op de foto’s te zien is dat de wearable nog steeds draait op Android Wear 1.3. Dit is verrassend, gezien Android Wear 2.0 begin februari gelanceerd zal worden.  Hoewel het nieuwe besturingssysteem nog niet op HTC’s smartwatch draait, is het waarschijnlijk dat HTC het apparaat voor officiële onthulling een update geeft.

Onthulling op MWC?

Officiëel heeft HTC nog geen uitspraken gedaan over het Halfbeak horloge. Volgens geruchten zou HTC dat mogelijk gaan doen tijdens de Mobile World Congress eind februari.

HTC smartwatch HTC smartwatch HTC smartwatch

Bron: Weibo via Android Police

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters