Prijs van Microsoft Lumia 650 uitgelekt

Nieuwe informatie over een van Microsoft’s toekomstige telefoons: de Microsoft Lumia 650, is uitgelekt. Naast de prijs zijn er ook enkele renders van deze telefoon in dit artikel te vinden.

Prijskaartje

Voor kopers is het prijskaartje van een telefoon soms de beslissende factor. De Microsoft Lumia 650 schijnt €219 te gaan kosten. Volgens de Duitse bron Winfuture is dit de Europese toestelprijs. Dit betekent dat de Nederlandse prijs vermoedelijk niet veel af zal wijken, aangezien het verschil tussen importeerkosten en btw onder Europese landen miniem is. De website WMPoweruser meldt dat de telefoon beschikbaar zal zijn bij de provider Orange France; dit ondersteund het gerucht dat de telefoon in Europa beschikbaar zal zijn.

Uitgelekte renders

Microsoft Lumia 650 renders

Een setje gedetailleerde renders van de Lumia 650 zijn ook uitgelekt. Deze renders tonen de telefoon van verschillende hoeken en geeft een duidelijk beeld van het postuur van de telefoon. Het gerucht luidt dat de 650 een dikte krijgt van 7,27 millimeter. Het scherm zal een formaat van 5-inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels krijgen. Het frame van de telefoon is vermoedelijk gemaakt van aluminium.

Specificaties

Op het gebied van specificaties lijkt de Microsoft Lumia 650 achter te lopen op haar concurrentie – zo laten de, nog niet officieel aangekondigde specificaties je tenminste denken. Onder de kap zou een Snapdragon 210- of  212-processor komen. Net als de Microsoft Lumia 640 zal ook de 650 geen cameraknop krijgen voor het snel lanceren van de camera. Het geheugen van de telefoon zal uitbreidbaar zijn via een micro sd-kaartje.

Hoewel alle informatie in dit bericht niet bevestigd is, melden wel meerdere bronnen gelijke informatie. Hierdoor zou je kunnen stellen dat de informatie betrouwbaarder is.

 

Bron 1: Winfuture

Bron 2: WMPoweruser

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters