Prijs van Microsoft Lumia 650 uitgelekt

Nieuwe informatie over een van Microsoft’s toekomstige telefoons: de Microsoft Lumia 650, is uitgelekt. Naast de prijs zijn er ook enkele renders van deze telefoon in dit artikel te vinden.

Prijskaartje

Voor kopers is het prijskaartje van een telefoon soms de beslissende factor. De Microsoft Lumia 650 schijnt €219 te gaan kosten. Volgens de Duitse bron Winfuture is dit de Europese toestelprijs. Dit betekent dat de Nederlandse prijs vermoedelijk niet veel af zal wijken, aangezien het verschil tussen importeerkosten en btw onder Europese landen miniem is. De website WMPoweruser meldt dat de telefoon beschikbaar zal zijn bij de provider Orange France; dit ondersteund het gerucht dat de telefoon in Europa beschikbaar zal zijn.

Uitgelekte renders

Microsoft Lumia 650 renders

Een setje gedetailleerde renders van de Lumia 650 zijn ook uitgelekt. Deze renders tonen de telefoon van verschillende hoeken en geeft een duidelijk beeld van het postuur van de telefoon. Het gerucht luidt dat de 650 een dikte krijgt van 7,27 millimeter. Het scherm zal een formaat van 5-inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels krijgen. Het frame van de telefoon is vermoedelijk gemaakt van aluminium.

Specificaties

Op het gebied van specificaties lijkt de Microsoft Lumia 650 achter te lopen op haar concurrentie – zo laten de, nog niet officieel aangekondigde specificaties je tenminste denken. Onder de kap zou een Snapdragon 210- of  212-processor komen. Net als de Microsoft Lumia 640 zal ook de 650 geen cameraknop krijgen voor het snel lanceren van de camera. Het geheugen van de telefoon zal uitbreidbaar zijn via een micro sd-kaartje.

Hoewel alle informatie in dit bericht niet bevestigd is, melden wel meerdere bronnen gelijke informatie. Hierdoor zou je kunnen stellen dat de informatie betrouwbaarder is.

 

Bron 1: Winfuture

Bron 2: WMPoweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Simon Jobs....wel.S Jobs maar geen familie van... -

  Vind het wel grappige opmerkingen van de reaguurders.
  Ten eerste waarvoor de overkill aan specs terwijl die niet nodig zijn om goed te functioneren.
  De helft van de potentie van de meeste smartphones worden immers toch niet benut.
  Daarnaast hoeft ms niets te doen om te concurreren, de andere partijen concurreren zichzelf wel uit de markt dmv slechte update beleid, beveiligings lekken die niet worden meegenomen omdat bedrijven liever de aandacht vestigen op nieuwe toestellen en daardoor de oudere toestellen links laten liggen. De hoofdreden dat menig bedrijf Androidtoestellen al beginnen te weigeren.
  Alleen apple heeft het nog redelijk voor elkaar, alleen moeten ze nog werken aan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast oriënteert MS zich meer op de zakelijke markt met serieuze features en innovatie.

 2. Robert -

  Hou toch eens op met die middelmatige hardware. Leuk voor india ofzo. Maar daar win je de oorlog niet mee tegen apple en android.
  MS snap er werkelijk geen kloot van.

  1. Simon Jobs....wel.S Jobs maar geen familie van... -

   Gelukkig ben jij er in al jou wijsheid om ons de weg naar het licht te wijzen.
   MS is nog steeds de grootste marktleider. Nagenoeg elke pc/laptop gaat met een MS besturingssysteem de deur uit. Daarnaast wordt er op nagenoeg elk kantoor gewerkt met MS Office. Zelfs de flappentap waar jij je centjes uitplukt draait op een MS besturingssysteem.
   De topmannen leiden een goed leven en Gates zelf is tot 2x toe de rijkste man ter wereld geweest.
   En dat allemaal omdat ze er geen kloot van snappen.
   Maar ja, iemand weet het toch wel te waarderen want ze boeren er goed van.

 3. Floris -

  Ik blijf me afvragen waarom Microsoft niet serieus lijkt bezig te zijn met haar smartphones. Verouderde specificaties, nauwelijks accessoires en software die nog steeds niet af is. Ik ben in het bezit van de Lumia 950xl maar grijp eigenlijk altijd naar de Note 3 van Samsung omdat die gewoon doet wat dat hij moet doen. Echt een gemiste kans!

  1. Simon Jobs....wel.S Jobs maar geen familie van... -

   Hm Note 3, naast de slechte recensies zoals updatebeleid, accuduur en de onduidelijke reboots en softwarefouten is het werkelijk een droomtoestel.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters