Nieuwe Internet Explorer Mobile 6 op video vastgelegd

Windows Mobile 6.5 wordt geleverd met een nieuwe versie van Internet Explorer Mobile 6. In een nieuwe video wordt de nieuwe browser stevig onder handen genomen en tentoongesteld.

Microsoft wist de gehele wereld blij te verrassen door tijdens de lancering van Windows Mobile 6.5 ook nog eens op te merken dat Windows Mobile IE onder handen genomen was zodat browsen nog beter zou gaan werken. Microsoft heeft nu standaard flash-ondersteuning ingebouwd in de nieuwe browser waardoor de browser een stapje dichter bij de Opera 9.5 browser komt. De functionaliteit van de nieuwe IE Mobile 6 is sterk uitgebreid maar alsnog wordt Opera als winnaar gekozen door de reviewer. Daarnaast was er kritiek op Microsoft, aangezien de nieuwe browser teveel zou gaan lijken op Opera Mobile, de regerend kampioen op Windows Mobile. Toegegeven, de nieuwe interface van IE Mobile 6 ziet er ook nagenoeg hetzelfde uit als die van Opera en zelfs de fullscreen-mode is gelijk aan die van Opera als het gaat om look en feel.

In de onderstaande videoreview wordt duidelijk dat de nieuwe browser prima presteert en dat je er eigenlijk al goed mee uit de voeten kunt. Bijna elke site die je nu met Opera Mobile 9.5 kunt bezoeken is ook te bezoeken met Internet Explorer Mobile 6. Daarnaast laadt alles snel en worden alle kleuren en tabellen prima weergegeven. De reviewer is dan ook redelijk optimistisch over deze nieuwe browser in zijn eindoordeel en vindt dat Microsoft een prima stap voorwaarts heeft gemaakt maar dat de nieuwe browser nog niet opgewassen is tegen de Opera-variant. De vraag is nu wat het antwoord van Opera wordt op deze nieuwe browserversie van Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 review design

De zes beste GIF maker apps om je plaatjes tot leven te brengen lees verder

Pokémon Go Raid

Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen lees verder

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters