‘Dit zijn de namen en kleuren van de nieuwe iPads’

Een Griekse publicatie heeft de vermeende namen en kleurenopties van de nieuwe iPads onthuld. Het ziet ernaar uit dat Apple ons komende maand gaat verrassen.

Nieuwe iPads

nieuwe ipadsGisteren dook het gerucht op dat Apple maar liefst vier iPad Pro modellen aan het testen is in San Francisco en Cupertino. Vandaag heeft een Griekse publicatie de vermeende namen en kleurenopties van de vier nieuwe iPads onthuld. Neem dit nieuws met een korreltje zout, maar dit zijn de verwachte modellen: Apple iPad Pro 9.7-inch 2, Apple iPad Pro 10.5-inch, Apple iPad Pro 12.9-inch 2 en een Apple iPad Mini Pro.

Onder de motorkap

Naar verwachting heeft het 10.5-inch model dunnere schermranden. Nu fabrikanten pronken met randloze vlaggenschepen is het slechts een kwestie van tijd voor tablets ook dezelfde behandeling krijgen. Zowel het 10.5-inch model en de 12.9-inch 2 hebben de krachtige Apple A10X chip onder de motorkap zitten. De 9.7-inch iPad Pro 2 moet het doen met de A9. Dat is de chip die we kennen van de Apple iPhone 6s.

Verschillende opties

De vier tablets zullen naar verluidt in Space Grey, Silver, Gold en Rose Gold beschikbaar zijn. Consumenten kunnen waarschijnlijk kiezen tussen 32GB, 128GB of 256GB aan intern opslaggeheugen. Op dit moment verkoopt Apple twee versies van de iPad Pro. De originele 12.9-inch iPad Pro en 9.7-inch iPad Pro ondersteunen allebei de Apple Pencil en maken gebruik van de A9X chip.

Nog even wachten

Helaas zullen we naar verluidt langer op de nieuwe iPads moeten wachten, dan aanvankelijk gedacht werd. Men beweerde vorige week dat de nieuwe iPads nog deze maand worden aangekondigd. Vandaag bleek uit informatie van insiders dat Apple pas volgende maand de nieuwe tablets op de markt gaat brengen. Wellicht zelfs zonder een evenement, maar dat gaan we binnenkort ontdekken.

Bron: TechValue.gr

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters