'Nieuwe iPhone heeft scherm tot aan de zijranden'

De makers van hoesjes in China zijn meestal de eersten die precies weten hoe de nieuwe telefoons en tablets van fabrikanten eruit zien. Een hoesjes-maker heeft er nu een voor de volgende iPhone geproduceerd, waaruit blijkt dat de Apple-telefoon een scherm krijgt dat zich helemaal tot de zijranden uitstrekt.

hoesje iPhone 4 4S

Op deze plek heeft iedereen de wildste geruchten over het ontwerp van de volgende iPhone kunnen lezen. En ook over het ontwerp van de iPad 2 werd flink geroddeld voordat de lancering van de tablet de gemoederen tot bedaren bracht. Na de presentatie van de iPad 2 werd echter wel duidelijk dat de beste informatie die vooraf over de tablet was gelekt, van Chinese hoesjesmakers kwam. Die bleken al tamelijk precies te weten dat er camera’s in het ding kwamen te zitten, en waar. En ook de plek van een speaker op de achterkant bleek precies te kloppen, evenals de nieuwe dikte van het apparaat dat met eenderde is geslonken ten opzichte van de vorige variant. Op illegale wijze hebben de hoesjesmakers de blauwdrukken van de iPad 2 verkregen, iets waar Apple niet blij mee was.

Dus het zou wel eens kunnen zijn dat het hoesje bij dit verhaal meer waarheid bevat dan alle analyses en al het giswerk tot nu toe. Er zijn twee veranderingen te zien. Het scherm spreidt zich helemaal van zijkant tot zijkant uit en is daarmee een stukje groter geworden binnen dezelfde buitenmaten. En aan de achterkant is de flitser op een andere hoek van het toestel geplaatst, en niet meer naast de camera zoals nu. Die twee wijzigingen zouden het dan wel zo’n beetje zijn ten opzichte van de iPhone 4. De nieuwe telefoon zou volgens de laatste geruchten dan ook niet iPhone 5 gaan heten, maar iPhone 4S, een milde upgrade ten opzichte van de huidige Apple-telefoon. Ongeveer zoals de iPhone 3G en diens opvolger iPhone 3Gs.

Alom wordt verwacht dat de nieuwe iPhone niet in juli, maar pas in september wordt gelanceerd, wat betekent dat de productie waarschijnlijk in juli start. Dat maakt het aannemelijk dat de eerste blauwdrukken nu al zijn gelekt naar accessoires-fabrikanten in het land waar ook de iPhone wordt geproduceerd: China.

Bron: Electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Samsung-Rules -

    Als het word zoals op de foto hierboven.. AFSCHUWLIJK.. ze kunnen beter eens de brede zwarte rand onder en boven eens kleiner maken.. En het scherm tot voledig op het zijkantje is ook niet handig.. zit je zo met je vinger op en raak je continu iet wat je niet wilt!!:)

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters