Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit

De eerste kleine Windows 8-tablet lijkt klaar te zijn voor productie. De tablet is van Acer en Tablet Guide heeft de hand weten te leggen op een aantal foto’s.

Aan de foto’s te oordelen wordt de Acer Iconia W3 de eerste kleine 8-inchtablet met Windows 8 erop. Tot nu toe zijn er alleen 10-inchtablets te krijgen met dit besturingssysteem. Tablet Guide meldt dat de tablet waarschijnlijk een schermresolutie krijgt van 1280x800p.

De Windowsknop zit aan de korte zijde van de tablet, in tegenstelling tot de grotere Windowstablets die hem aan de lange zijde hebben. De Iconia W3 heeft volgens gelekte specificaties een Intel Atom Z2760-CPU, wat eeu dualcore processor is die geklokt zou zijn op 1,8Ghz.

Op de foto’s is een microUSB-poort te zien plus een microHDMI-poort, vergezeld van een ingang voor een koptelefoon. Er zitten zo te zien twee speakers in en het apparaat kan blijkbaar worden besteld met een toetsenbord dat tevens dienst doet als docking station. Voorts wordt een cover getoond waarmee de tablet schuin rechtop op een tafel kan worden geplaatst.

Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit acer iconia w3 1 625x350 
Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit acer iconia w3 2 
Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit acer iconia w3 5 
Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit acer iconia w3 3 
Nieuwe kleine tablet van Acer lekt uit acer iconia w3 4 

Bron: Tablet Guide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters