Nieuwe L-serie van LG vanaf vandaag in Nederland

De L40, L70 en L90 van LG zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Ze kosten respectievelijk 99, 149 en 199 euro. Althans: het is de adviesprijs die LG voor de toestellen heeft vastgesteld.

LG L70 gaat rond 150 euro kosten 11

De toestellen werden vorige maand op het Mobile World Congress aangekondigd en daar namen wij de L40, L70 en L90 al onder handen. De nieuwe toestellen zijn voorzien van LG’s ‘Knock Code’, waarmee je je telefoon kunt ontgrendelen door twee keer op het scherm te tikken. De toestellen draaien gelijk al op Android 4.4 KitKat.

L40

De goedkoopste van het stel, de L40, komt voor 99 euro op de markt. Het toestel heeft een dual core-processor die 1,2 GHz klokt en een schermgrootte van 3,5 inch. In het toestel zit een camera die plaatjes in 3 megapixel schiet. Je hebt 4 GB aan opslag en 512 MB ram.

L70

De L70 is het middenmodel van de nieuwe L-serie en gaat 149 euro kosten. Hij heeft eveneens een 1,2 GHz-dual core-processor. Het scherm is met 4,5 inch IPS-scherm is groter en beter. Net als de camera, die in 5 megapixel foto’s maakt. Je hebt ook hier 4 GB aan opslag, maar twee keer zoveel werkgeheugen (1 GB ram).

L90

Met 199 euro is de L90 het beste en duurste toestel van de nieuwe L-serie van LG. Ook hier klokt de processor 1,2 GHz, maar heeft het vier in plaats van twee kernen. Met een 4,7 inch IPS qHD-scherm is hij tevens ook de grootste telefoon van de drie. Het toestel heeft 1 GB ram en 8 GB opslaggeheugen. Foto’s maak je met twee camera’s, achter in 8 MP en voor in 1,3 MP.

Bas Dekker, commercieel directeur Nederland bij LG Electronics Benelux, vindt dat LG een stap vooruit heeft gemaakt met de nieuwe L-serie. “Als je kijkt naar het design, de slimme toepassingen zoals Knock Code en de laatste software, dan zetten we met deze derde generatie L-serie smartphones echt een stap vooruit.”

“Het zijn goede smartphones voor een aantrekkelijke prijs”, vindt Dekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters