‘Nieuwe Lenovo Tab3 8 Plus duikt op’

lenovo-tab3-8-plusLenovo lanceerde in februari zijn Tab3-tablets. Dit waren budgetvriendelijke tablets, die echter ten opzichte van duurdere modellen behoorlijk wat inleverden op het gebied van specificaties. Nu is een ge├╝pgradede versie van de Lenovo Tab3 8, de Lenovo Tab3 8 Plus, online gelekt.

Specificaties Lenovo Tab3 8 Plus

Deze heeft waarschijnlijk op veel punten betere specificaties dan zijn kleinere broertje. Zo zou ten eerste het scherm beter zijn. Want waar de ‘normale’ Tab3 een resolutie had van 1280 bij 800 pixels, heeft de 8 Plus een Full HD-display van 1920 bij 1200 pixels. Ook de prestaties van het toestel zullen waarschijnlijk een stuk beter zijn. Het werkgeheugen zou namelijk van 2 naar 3 GB uitgebreid zijn voor de Tab3 8 Plus. Ook de processor heeft een upgrade gekregen. In plaats van de MediaTek MT8127, die vier kernen heeft die maximaal 1,0 GHz klokken, krijgt de 8 Plus waarschijnlijk een Snapdragon 625-chipset. Deze heeft acht kernen die maximaal een kloksnelheid van 2,0 GHz halen.

Ook het opslaggeheugen zou uitgebreid zijn. Bij de oude Tab3 8 heb je 16 GB aan ruimte voor je apps, foto’s en video’s. Dit is bij de Lenovo Tab3 8 Plus waarschijnlijk uitgebreid naar 32 of 64 GB. Dit zou bovendien uit te breiden zijn met een micro-sd kaartje. De laatste upgrade zit hem in de camera. De nieuwe Tab3 8 Plus zou uitgerust zijn met een 8-megapixelachtercamera en een 5-megapixelselfiecamera. Het kleine broertje schiet met de achtercamera foto’s met een 5-megapixelsensor. Selfies neem je met de Tab3 8 een 2-megapixelcamera.

Bron: GadgetOx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters