‘Nieuwe LG G Flex met oled-scherm komt in 2017’

Volgens een gerucht zal LG volgend jaar, in 2017, een nieuwe G Flex-smartphone op de markt brengen.

G Flex

LG G Flex 2De G Flex-lijn van LG is een bijzondere smartphone-lijn. Alle (momenteel twee) toestellen in deze lijn zijn namelijk voorzien van een gebogen scherm. Dit scherm was in het laatste model eveneens een plooibaar. Zo is het mogelijk om het gebogen scherm van de LG G Flex 2 plat te drukken zonder dat het scherm barst.

Nieuwe G Flex

LG G Flex met oled-schermGisteren is er een gerucht opgedoken dat LG volgend jaar met een opvolger voor zijn G Flex 2 zal komen. Waarschijnlijk wordt dit toestel dan tot LG G Flex 3 gedoopt. Volgens het gerucht wil LG iets helemaal nieuw proberen met zijn volgende G Flex. Het Koreaanse bedrijf zou zijn volgende G Flex-toestel namelijk gaan voorzien van een volgende generatie oled-scherm: een poled-scherm. De p komt van het plastic substraat dat gebruikt wordt in dit nieuw type schermen. Dankzij dit extra substraat kunnen poled-schermen in allerlei vormen gebogen worden, en hier wil LG met zijn nieuwe G Flex mee uitpakken.

Volgens het gerucht zou de nieuwe G Flex voorzien zijn van een ontwerp zonder schermranden. Dit is mogelijk doordat het poled-scherm van het toestel rond de randjes van de smartphone zal gebogen kunnen worden.

Oled

Net zoals Samsung maakt LG zijn eigen oled-panelen. Dit doet het bedrijf voor zowel smartphones als televisies. Oled is een technologie waarbij een scherm specifieke pixels kan aanzetten en waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van een backlight-panel. Dit brengt met zich mee dat een oled-scherm pixels kan uitzetten wanneer zwarte tinten worden weergegeven en zo een betere kleurenweergave biedt en eveneens minder energie verbruikt.

Bron: Tweakers

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters