'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs'

De nieuwe Lumia-vlaggenschepen die Microsoft binnenkort gaat presenteren, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL, zijn flink aan de prijs. Dat zegt een Franse website te hebben vernomen.

De Franse site meldt dat de nieuwe telefoons op 6 oktober door Microsoft worden onthuld. Ze gaan vlak daarna de pre-orderfase in, en worden uitgeleverd vanaf 28 oktober.

De telefoons zijn duur, melden de Fransen. Ze zijn maar een klein beetje goedkoper dan de iPhone 6S en 6S Plus. Net als Apple brengt Microsoft de nieuwe vlaggenschepen in twee formaten uit; groot en groter.

Microsoft probeert de pil te vergulden door voor tweehonderd euro aan accessoires bij te leveren. Waarschijnlijk een dock en een draadloze oplader en wellicht draadloze speakers.

De Lumia 930 kreeg ook zulke gratis accessoires vorig jaar, maar dat was een zeer tijdelijke actie. De Franse site meldt dat de apparaten aanvoelen als een premium-telefoon, hoewel ze van plastic zijn gemaakt. Dat is noodzakelijk om het draadloos opladen goed te laten verlopen.

'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs' cityman talkman 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gerard_bijlsma -

  Mijn Lumia 1520,was ook niet goedkoop.naderhand kwamen goedkopere.wat ik mis met Lumia.ik kan niet bellen,met messinger.iphon en android wel.met line niet beeldbellen.de andere wel.dus sta in dubio..

 2. Eddddd -

  Als ze nu dan ook maar een meer dan gemiddelde schermresolutie hebben en een geweldige batterijduur, niet te dik zijn en niet van die overbemeten bezels hebben. En natuurlijk wel Glance, of nog beter een notificatieled.

  1. Arnold Jansma -

   Omdat de lumias geen groot marktaandeel hebben. 700 euro is natuurlijk flink aan de prijs. En win je geen klanten mee. Ik zou ook wel willen proberen maar geen denken aan wanneer voor 450 euro ik een toptoestel van Android kan kopen.

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters