'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs'

De nieuwe Lumia-vlaggenschepen die Microsoft binnenkort gaat presenteren, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL, zijn flink aan de prijs. Dat zegt een Franse website te hebben vernomen.

De Franse site meldt dat de nieuwe telefoons op 6 oktober door Microsoft worden onthuld. Ze gaan vlak daarna de pre-orderfase in, en worden uitgeleverd vanaf 28 oktober.

De telefoons zijn duur, melden de Fransen. Ze zijn maar een klein beetje goedkoper dan de iPhone 6S en 6S Plus. Net als Apple brengt Microsoft de nieuwe vlaggenschepen in twee formaten uit; groot en groter.

Microsoft probeert de pil te vergulden door voor tweehonderd euro aan accessoires bij te leveren. Waarschijnlijk een dock en een draadloze oplader en wellicht draadloze speakers.

De Lumia 930 kreeg ook zulke gratis accessoires vorig jaar, maar dat was een zeer tijdelijke actie. De Franse site meldt dat de apparaten aanvoelen als een premium-telefoon, hoewel ze van plastic zijn gemaakt. Dat is noodzakelijk om het draadloos opladen goed te laten verlopen.

'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs' cityman talkman 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gerard_bijlsma -

  Mijn Lumia 1520,was ook niet goedkoop.naderhand kwamen goedkopere.wat ik mis met Lumia.ik kan niet bellen,met messinger.iphon en android wel.met line niet beeldbellen.de andere wel.dus sta in dubio..

 2. Eddddd -

  Als ze nu dan ook maar een meer dan gemiddelde schermresolutie hebben en een geweldige batterijduur, niet te dik zijn en niet van die overbemeten bezels hebben. En natuurlijk wel Glance, of nog beter een notificatieled.

  1. Arnold Jansma -

   Omdat de lumias geen groot marktaandeel hebben. 700 euro is natuurlijk flink aan de prijs. En win je geen klanten mee. Ik zou ook wel willen proberen maar geen denken aan wanneer voor 450 euro ik een toptoestel van Android kan kopen.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters