'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs'

De nieuwe Lumia-vlaggenschepen die Microsoft binnenkort gaat presenteren, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL, zijn flink aan de prijs. Dat zegt een Franse website te hebben vernomen.

De Franse site meldt dat de nieuwe telefoons op 6 oktober door Microsoft worden onthuld. Ze gaan vlak daarna de pre-orderfase in, en worden uitgeleverd vanaf 28 oktober.

De telefoons zijn duur, melden de Fransen. Ze zijn maar een klein beetje goedkoper dan de iPhone 6S en 6S Plus. Net als Apple brengt Microsoft de nieuwe vlaggenschepen in twee formaten uit; groot en groter.

Microsoft probeert de pil te vergulden door voor tweehonderd euro aan accessoires bij te leveren. Waarschijnlijk een dock en een draadloze oplader en wellicht draadloze speakers.

De Lumia 930 kreeg ook zulke gratis accessoires vorig jaar, maar dat was een zeer tijdelijke actie. De Franse site meldt dat de apparaten aanvoelen als een premium-telefoon, hoewel ze van plastic zijn gemaakt. Dat is noodzakelijk om het draadloos opladen goed te laten verlopen.

'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs' cityman talkman 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gerard_bijlsma -

  Mijn Lumia 1520,was ook niet goedkoop.naderhand kwamen goedkopere.wat ik mis met Lumia.ik kan niet bellen,met messinger.iphon en android wel.met line niet beeldbellen.de andere wel.dus sta in dubio..

 2. Eddddd -

  Als ze nu dan ook maar een meer dan gemiddelde schermresolutie hebben en een geweldige batterijduur, niet te dik zijn en niet van die overbemeten bezels hebben. En natuurlijk wel Glance, of nog beter een notificatieled.

  1. Arnold Jansma -

   Omdat de lumias geen groot marktaandeel hebben. 700 euro is natuurlijk flink aan de prijs. En win je geen klanten mee. Ik zou ook wel willen proberen maar geen denken aan wanneer voor 450 euro ik een toptoestel van Android kan kopen.

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters