'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs'

De nieuwe Lumia-vlaggenschepen die Microsoft binnenkort gaat presenteren, de Lumia 950 en de Lumia 950 XL, zijn flink aan de prijs. Dat zegt een Franse website te hebben vernomen.

De Franse site meldt dat de nieuwe telefoons op 6 oktober door Microsoft worden onthuld. Ze gaan vlak daarna de pre-orderfase in, en worden uitgeleverd vanaf 28 oktober.

De telefoons zijn duur, melden de Fransen. Ze zijn maar een klein beetje goedkoper dan de iPhone 6S en 6S Plus. Net als Apple brengt Microsoft de nieuwe vlaggenschepen in twee formaten uit; groot en groter.

Microsoft probeert de pil te vergulden door voor tweehonderd euro aan accessoires bij te leveren. Waarschijnlijk een dock en een draadloze oplader en wellicht draadloze speakers.

De Lumia 930 kreeg ook zulke gratis accessoires vorig jaar, maar dat was een zeer tijdelijke actie. De Franse site meldt dat de apparaten aanvoelen als een premium-telefoon, hoewel ze van plastic zijn gemaakt. Dat is noodzakelijk om het draadloos opladen goed te laten verlopen.

'Nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL flink aan de prijs' cityman talkman 

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gerard_bijlsma -

  Mijn Lumia 1520,was ook niet goedkoop.naderhand kwamen goedkopere.wat ik mis met Lumia.ik kan niet bellen,met messinger.iphon en android wel.met line niet beeldbellen.de andere wel.dus sta in dubio..

 2. Eddddd -

  Als ze nu dan ook maar een meer dan gemiddelde schermresolutie hebben en een geweldige batterijduur, niet te dik zijn en niet van die overbemeten bezels hebben. En natuurlijk wel Glance, of nog beter een notificatieled.

  1. Arnold Jansma -

   Omdat de lumias geen groot marktaandeel hebben. 700 euro is natuurlijk flink aan de prijs. En win je geen klanten mee. Ik zou ook wel willen proberen maar geen denken aan wanneer voor 450 euro ik een toptoestel van Android kan kopen.

OnePlus 5

Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem lees verder

LG V30

Dit is de LG V30: de terugkeer van de uitschuifbare smartphone lees verder

iPhone vergrendelscherm

Vijf iPhone trucs die je niet allemaal kent lees verder

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters