‘Binnenkort wordt er een nieuwe Motorola Android-tablet uitgebracht’

Terwijl de tabletmarkt krimpt, blijven smartphonebedrijven toch dit soort apparaten maken. Ook Motorola werkt mogelijk aan een nieuwe tablet. Het is een tijd geleden dat het bedrijf een tablet heeft uitgebracht. 

Motorola

Motorola bracht in 2011 een tablet uit. Volgens Android Police werkt het bedrijf aan een nieuwe tablet. Er is ook een screenshot van het toestel gelekt. Op de screenshot is een nieuwe functie te zien. De functie heet ‘Productivity Mode’. Met deze functie kun je van apps wisselen en apps afsluiten. Door in de navigatiebalk op een app-icoon te drukken, wissel je van app. Hierdoor blijft de app wel op de navigatiebalk staan. Je kan dus snel van apps wisselen. Als je de app-icoon lang ingedrukt houdt en naar het sluitingsbar sleept, wordt de app afgesloten.

Motorola

Specificaties

“Het toestel ziet er premium uit en voelt ook zo aan”, aldus Android Police. Waarschijnlijk heeft het toestel een 9- of 10-inch display. Verder zijn er geen specificaties over het toestel bekend. Het is ook nog niet bekend wanneer het toestel uitgebracht wordt.

Nog meer verwachte toestellen

Naast de tablet gaat Motorola mogelijk ook smartphones lanceren. Dit jaar worden de Moto Z2 Force, Moto E4 en Moto C-serie verwacht. Al deze toestellen worden waarschijnlijk niet op hetzelfde moment onthuld. Het bedrijf heeft laatst een video gepubliceerd die over de Motorola Moto Z gaat. Lees daar hier meer over.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters