Nieuwe Nokia uit de Prism serie duikt op

Op het internet is een nieuwe Nokia opgedoken die naar verwachting in de Prism serie zal gaan landen. Het toestel heeft een paars kleurtje mee gekregen van Nokia.

Op het blog van een Mobile-Review eigenaar heeft een bezoeker een foto geplaatst van een nog niet aangekondigde Nokia. De Nokia doet sterk denken aan de Prism serie door zijn uiterlijk en zijn gehoekte vormgeving. Het toestel heeft echter wel een uitschuifbaar toetsenbord wat wel nieuw is voor Nokia aangezien de Prism serie toestellen tot nu toe alleen maar uit bar toestellen bestaan. Volgens de geruchten wordt het toestel morgen door Nokia aangekondigd. Nokia is namelijk begonnen met het aftellen naar morgen voor een lancering van een nieuwe dienst of product. Onduidelijk is nog wat we precies mogen verwachten maar volgens de geruchten staat er wederom iets groots te wachten en zou het hier om één of twee nieuwe toestellen gaan.

Morgen rond negen uur in de ochtend weten we meer. Dan hou de klok op met tikken en zal de aankondiging op de Nokia site staan.

nokia

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters