Nieuwe persfoto HTC One op internet geplaatst

EVleaks heeft voortijdig een persfoto te pakken gekregen van de nieuwe HTC One, die op 19 februari in Londen wordt gepresenteerd. Het nieuwe vlaggenschip van HTC wordt in al zijn glorie getoond.

HTC heeft niet erg zijn best gedaan om het nieuwe toestel geheim te houden tot aan de perspresentatie. CEO Peter Chou liep er zelfs een paar weken geleden persoonlijk mee te zwaaien tijdens een personeelsbijeenkomst die is gefilmd, en op internet gezet.

Kort daarna kwam EVleaks met de eerste render naar buiten, van de zilveren versie van het nieuwe toestel, dat voorheen bekend stond onder de codenaam M7. Nu is ook de zwarte versie van deze HTC One uitgelekt, en die laat hetzelfde design zien met twee knoppen en waarschijnlijk een HTC Sense 5.0 homescreen.

HTC One black 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. SrbinYU -

  Dit is hem alleen niet, was gister naar Ajax- Steaua en daar kwam in de rust reclame van de nieuwe HTC one. Hij leek juist erg veel op de HTC 8x.

   1. SrbinYU -

    Zou niet weten maar misschien heb ik het fout, maar weet wel dat ze de naam "HTC one" sponsoren zowel bij de UEFA league als champions league. Maar de reklame was wat wazig kwa beeld, het was de toestel die ronddraaide en dan met de tekst more power, more camera, more battery en more storage….

   2. SrbinYU -

    Nee de reklame waar ik op doelde kwam in de rust van Ajax – Steaua op de grote scherm in de arena. Maarja misschien ging het wel over de one x+

   3. Dominick -

    Die adverteren ze inderdaad ook als HTC One. Als in "Blablabla, HTC One, de keuze van ……… Koop nu, de HTC One X+" Ik gok dat dat het inderdaad is.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters