Nieuwe persfoto HTC One op internet geplaatst

EVleaks heeft voortijdig een persfoto te pakken gekregen van de nieuwe HTC One, die op 19 februari in Londen wordt gepresenteerd. Het nieuwe vlaggenschip van HTC wordt in al zijn glorie getoond.

HTC heeft niet erg zijn best gedaan om het nieuwe toestel geheim te houden tot aan de perspresentatie. CEO Peter Chou liep er zelfs een paar weken geleden persoonlijk mee te zwaaien tijdens een personeelsbijeenkomst die is gefilmd, en op internet gezet.

Kort daarna kwam EVleaks met de eerste render naar buiten, van de zilveren versie van het nieuwe toestel, dat voorheen bekend stond onder de codenaam M7. Nu is ook de zwarte versie van deze HTC One uitgelekt, en die laat hetzelfde design zien met twee knoppen en waarschijnlijk een HTC Sense 5.0 homescreen.

HTC One black 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. SrbinYU -

  Dit is hem alleen niet, was gister naar Ajax- Steaua en daar kwam in de rust reclame van de nieuwe HTC one. Hij leek juist erg veel op de HTC 8x.

   1. SrbinYU -

    Zou niet weten maar misschien heb ik het fout, maar weet wel dat ze de naam "HTC one" sponsoren zowel bij de UEFA league als champions league. Maar de reklame was wat wazig kwa beeld, het was de toestel die ronddraaide en dan met de tekst more power, more camera, more battery en more storage….

   2. SrbinYU -

    Nee de reklame waar ik op doelde kwam in de rust van Ajax – Steaua op de grote scherm in de arena. Maarja misschien ging het wel over de one x+

   3. Dominick -

    Die adverteren ze inderdaad ook als HTC One. Als in "Blablabla, HTC One, de keuze van ……… Koop nu, de HTC One X+" Ik gok dat dat het inderdaad is.

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters